E63 Kullanan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
E63 Kullanan!
Arkadaşlar E63 ü önerirmisiniz kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa

rafet_61

Üye
ben kullanıyorum çok güzel bir telefon kamerası 2 mp önde kamera yok görüntülü görüşmeyi arkadaki kamera ile sağlıyabiliyosun bunun haricinde şarj tutuyor music çaları standart kullaklık çıkışı güzel 3,5 jack yani bütün mp3 çalar kullaklıkları uyar

güzel ama qwtry klawye telde bna gore değil

SertaGE

Üye
Merhaba.
Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum E63 ve oldukça memnunum. Klavye konusunda çekinceniz olmasın, birkaç saat kullandıktan sonra mesaj yazma hızınızdaki değişime şaşıracaksınız
Kamerası konusunda çok fazla beklentiniz olmasın. Standart 2 MP kamera. Eğer fotoğraflarınızın kaliteli olmasını bekliyorsanız bu konuda beklentilerinizi karşılamayacaktır.
Önde kamera olmaması görüntülü konuşma açısından sıkıntılı. Yani ya siz karşı tarafı göremiyorsunuz, ya da karşı taraf sizi. Bir seçim yapmak zorundasınız.
Telefonun işlem hızına gelince oldukça iyi. Telefonda onlarca uygulama ve oyun yüklü olmasına rağmen performansından çok memnunum.
Wi-Fi konusunda da umduğumdan çok daha iyi performans alıyorum. Çekim gücü oldukça yüksek.
Tabii alır almaz eğer güncel değilse yazılımını şu an en üst sürüm olan 410.21.010'a yükseltmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Telefon kişiselleştirebilme açısından da çok etkileyici. Eğer GPS ve navigasyon aramıyorsanız E71'e verilecek paraya yazık edecek kadar etkili bir telefon.
Ses kalitesi oldukça güzel, özellikle kaliteli bir kulaklık ve mp3 ile ipod'u aratmayacak kalitede müzik dinleyebilirsiniz, radyosu da cabası.
Kısacası ben her açıdan telefonumdan çok memnunum. Telefonda aradığınız özellikler tam olarak neler bilmiyorum ama değinebildiğim kadarıyla umarım sizi tatmin edecektir.

aga cok saol bende yeni aldim memnunum ama baska bi tel alsam daha mi ii olurdu die icim rahat etmiodu icimi rahatlattin saol bide su yukseltme linkini verebilirsen ck svnrm bb

SertaGE

Üye
Versiyon yükseltmesini en sağlıklı Nokia Software Updater ile yaparsın. Eğer elinde bağlantı kablosu yoksa veya ben hiç bulaşmayayım beceremem diyorsan da, eğer telefonun garanti kapsamındaysa en yakın Nokia Shop'a götürürsen 45 dk içinde ücretsiz olarak yüklemeyi yapıp teslim ediyorlar.

Bu arada sana versiyon yükselt derken ben yeni versiyonu kaçırmışım. Şimdi kontrol ettim Nokia E63 için en son yazılım sürümü 500.21.009 olmuş.

Bu da E63 için Nokia Software Updater'ın linki :

kardeş saol ben aldım ama sertıfıka sorunu var yardımcı olurmusun

SertaGE

Üye
Sertifika sorununu atlatmak için 2 yöntemin var.
Birincisi Opda.net.cn adresinden telefonun için bir sertifika alacaksın ve Xsign ve türevi bir programla telefona atacağın her uygulamayı bu program yoluyla önce sertifikalayıp sonra yükleme yapacaksın.
İkinci yöntem de en kaba tabirle telefonu hacklemek ve bu işlemden sonra tüm uygulamaları sertifika sorunu olmadan yükleyebilirsin.
İki yöntem için de tüm yapman gerekenler MaxiCep forumunda mevcut. Arama yaparsan rahatlıkla bulabilirsin.
Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...