Merhaba.
Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum E63 ve oldukça memnunum. Klavye konusunda çekinceniz olmasın, birkaç saat kullandıktan sonra mesaj yazma hızınızdaki değişime şaşıracaksınız
Kamerası konusunda çok fazla beklentiniz olmasın. Standart 2 MP kamera. Eğer fotoğraflarınızın kaliteli olmasını bekliyorsanız bu konuda beklentilerinizi karşılamayacaktır.
Önde kamera olmaması görüntülü konuşma açısından sıkıntılı. Yani ya siz karşı tarafı göremiyorsunuz, ya da karşı taraf sizi. Bir seçim yapmak zorundasınız.
Telefonun işlem hızına gelince oldukça iyi. Telefonda onlarca uygulama ve oyun yüklü olmasına rağmen performansından çok memnunum.
Wi-Fi konusunda da umduğumdan çok daha iyi performans alıyorum. Çekim gücü oldukça yüksek.
Tabii alır almaz eğer güncel değilse yazılımını şu an en üst sürüm olan 410.21.010'a yükseltmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Telefon kişiselleştirebilme açısından da çok etkileyici. Eğer GPS ve navigasyon aramıyorsanız E71'e verilecek paraya yazık edecek kadar etkili bir telefon.
Ses kalitesi oldukça güzel, özellikle kaliteli bir kulaklık ve mp3 ile ipod'u aratmayacak kalitede müzik dinleyebilirsiniz, radyosu da cabası.
Kısacası ben her açıdan telefonumdan çok memnunum. Telefonda aradığınız özellikler tam olarak neler bilmiyorum ama değinebildiğim kadarıyla umarım sizi tatmin edecektir.