e63-e71-wave525

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
e63-e71-wave525
bu üç telefonun arasında kaldım fiyatlar böyle
e71--560tl
e63--385tl
wave525--390tl
benim aradığım özelliklerse wifi 3g olmasada olur 3,5mm giriş de çok önemli sadece e71de yok e serisi nokialar zaten yeterince hızlı oluyor 3 telefonu da inceledim e63 ve e71 eşit gayet hızlılar ama wave525 daha geride kalıyor hız olarak fotoğraf kalitesi de önemli değil o kadar. en çok aradığım özellik ise adını bilmiyorum anlatayım en iyisi mesela oyun oynuyoruz sonra mesaj geldi oyunu durdurup mesaja cevap verip oyuna devam edebilmem lazım kaldığım yerden veya oyundayız aynı anda 5-6 tane program açık yani bu 7 program da anında kullanıma açık olmalı e serisinde sol alttaki, işlev tuşu açık programları gösteriyor olması lazım ama tereddütteyim bu çzellik konusunda çünkü 5800da görmüştüm çok hoşuma gitmişti çoklu program özelliği galiba adı yardım ediin karar vereyim

pRime.

Üye
Wave525 i boşver, E71 veya E63 al. Hem hızlı, hem çok şık hem de istediklerini yapabiliyorlar. Ayrıca Wifi bence alacağın telefonda bulunsun ilerde pişman olursun sonra.

Starsley

E71 tam sana göre

Konu Sahibi
bende 2 aya kadar e71 alıcam ama nereden alıcağıma karar veremedim ankarada

dnzakr15

Üye
ben 3 aydır e71 kullanıyorum...bi eksiğini henuz gormedım... özellikle qwerty klavyesi ile mesaj yazmak cok zevkli

pRime.

Üye
tuşluysa e71, dokunmatikse wave

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...