msn_ci Üye dostum ben şimdi saolasın m620 de deniyporum bunları. --------------- Ekleme --------------- da usta bunların hepsi japon hatunu :S ne yapıcaz bunlar lazım deil bize.adam gibi bişe yokmu?
dostum ben şimdi saolasın m620 de deniyporum bunları. --------------- Ekleme --------------- da usta bunların hepsi japon hatunu :S ne yapıcaz bunlar lazım deil bize.adam gibi bişe yokmu?
boleroozan1981 Üye teşekkür ederim az daha nişanlım öldürüyodu beni bende şöyle güzel manzara değişik şeyler var sandım yinede teşekkürler emeğine sağlık..
teşekkür ederim az daha nişanlım öldürüyodu beni bende şöyle güzel manzara değişik şeyler var sandım yinede teşekkürler emeğine sağlık..
mapazule Üye arkadaşlar bana bar rafaelli nin el uzatıp yükleniyor yazmasını istiyorum... bu gif ancak mümkün mü... telefon için temaya koycam.. çeşitli bar felan lazım...
arkadaşlar bana bar rafaelli nin el uzatıp yükleniyor yazmasını istiyorum... bu gif ancak mümkün mü... telefon için temaya koycam.. çeşitli bar felan lazım...
kenan7070 Üye aspıre' Alıntı: Bir kaç tane ön izleme koysaydın iii olurdu .. Genişletmek için tıkla ... bencede sag ol yıne de guzel olmus gıfler gzl tawsıye ederım herkese
aspıre' Alıntı: Bir kaç tane ön izleme koysaydın iii olurdu .. Genişletmek için tıkla ... bencede sag ol yıne de guzel olmus gıfler gzl tawsıye ederım herkese