ercan_akpinar Üye ya arkadaşlar konudaki oyun nasıl yüklenir class dosyaları ve bın dosyaları var nolur yardım edin --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar konudaki oyun nasıl yüklenir class dosyaları ve bın dosyaları var nolur yardım edin telefon d 900 samsung
ya arkadaşlar konudaki oyun nasıl yüklenir class dosyaları ve bın dosyaları var nolur yardım edin --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar konudaki oyun nasıl yüklenir class dosyaları ve bın dosyaları var nolur yardım edin telefon d 900 samsung
lav_mustafa Üye s.a kardes paylasım ıcın saol=) real football managar 09 un jad dosyasını koyarmısınız...
darqw Üye kardeşim ben indirdim real futbol u e 250 me attım ama desteklemiyor nolurrr nasıl yüklemeliyim onuda anlat zaten jar uzantılı dosyayı e 250 nasıl çalıştırdıysan hayret ettim bi zede anlat nolurrrr kardeş
kardeşim ben indirdim real futbol u e 250 me attım ama desteklemiyor nolurrr nasıl yüklemeliyim onuda anlat zaten jar uzantılı dosyayı e 250 nasıl çalıştırdıysan hayret ettim bi zede anlat nolurrrr kardeş
okanbekci Üye arkadsm bn yukledım ama dosya olarak gozukuo nasıl yapıcam bı yardım edrmısın --------------- Ekleme --------------- arkadsm bn yukledım ama dosya olarak gozukuo nasıl yapıcma blmıorum bı yardmcı olurmsuunz acıllll --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bı ayrdımcı olurmsuunz --------------- Ekleme --------------- berke arkdsm bılıosan solermısın yukledm ama dosya olark gzukuo napmm lazım telefgnm samsung e250
arkadsm bn yukledım ama dosya olarak gozukuo nasıl yapıcam bı yardım edrmısın --------------- Ekleme --------------- arkadsm bn yukledım ama dosya olarak gozukuo nasıl yapıcma blmıorum bı yardmcı olurmsuunz acıllll --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bı ayrdımcı olurmsuunz --------------- Ekleme --------------- berke arkdsm bılıosan solermısın yukledm ama dosya olark gzukuo napmm lazım telefgnm samsung e250