aspıre Üye Konu Sahibi jar ı jad a nasıl çevrileceğini söyler misiniz ? Genişletmek için tıkla ... ''jadmaker'' ı kullan
mahmut_33 Üye n:çok teşekürler nasıl bunu programlayıp atacam --------------- Ekleme --------------- çok teşekürler
n:çok teşekürler nasıl bunu programlayıp atacam --------------- Ekleme --------------- çok teşekürler
cem1996 Üye çok güzel oyunlar bunları arıyodum ama nasıl telefona aktarıcağımızı düşündüm.bluetoth la atmayı denedim samsung e250 de diğer dosyalar bölümüne geldi.java dünyasıda girmiyor anlatırmısınız bi bana??
çok güzel oyunlar bunları arıyodum ama nasıl telefona aktarıcağımızı düşündüm.bluetoth la atmayı denedim samsung e250 de diğer dosyalar bölümüne geldi.java dünyasıda girmiyor anlatırmısınız bi bana??
sadullaherkilic Üye Yaw beyler bunlar sadece jar dosyası oyunu yüklemek için jad'da lazım onlarıda koyun yaaaaaaaa
halis007 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tüm bilgiler bu sitede ayrıca üye olanlar lig tv bile izleyebiliyot
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tüm bilgiler bu sitede ayrıca üye olanlar lig tv bile izleyebiliyot
cemm5 Üye abi bunun e-740 için olanı yok mu --------------- Ekleme --------------- abi bunun e 740 için olanı yok mu
abi bunun e-740 için olanı yok mu --------------- Ekleme --------------- abi bunun e 740 için olanı yok mu