batuone Üye hehe bunu biliyodum --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: kendinizi kandırın bakalım.karneler elinize verilince kimi kandıracaksınız.. Genişletmek için tıkla ... benm içiin sorun yok abi teşekkür alıyorum devamsızlıkta 5.5 Revengeful' Alıntı: Şahsen takdir alıyorum Genişletmek için tıkla ... tebi tebi
hehe bunu biliyodum --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: kendinizi kandırın bakalım.karneler elinize verilince kimi kandıracaksınız.. Genişletmek için tıkla ... benm içiin sorun yok abi teşekkür alıyorum devamsızlıkta 5.5 Revengeful' Alıntı: Şahsen takdir alıyorum Genişletmek için tıkla ... tebi tebi
MeLih_061 Üye Konu Sahibi balyoz61' Alıntı: ben mi beceremedim acaba windows 7 pcm var e okulu açıyorum not bilgisi diyorum hptt:..... yazan yere kodu yapıştırıyorum entere basıyorum olmuyor :S Genişletmek için tıkla ... Adres Çubuğunda ki yeri temizle ve benim dediğim kodu oraya yapıştır.. Daha sonra istediğin nota gel ve 'Delete' ile sil değiş .. Sadece not değil .. Dersleri bile değişirsin ..
balyoz61' Alıntı: ben mi beceremedim acaba windows 7 pcm var e okulu açıyorum not bilgisi diyorum hptt:..... yazan yere kodu yapıştırıyorum entere basıyorum olmuyor :S Genişletmek için tıkla ... Adres Çubuğunda ki yeri temizle ve benim dediğim kodu oraya yapıştır.. Daha sonra istediğin nota gel ve 'Delete' ile sil değiş .. Sadece not değil .. Dersleri bile değişirsin ..
MeLih_061 Üye Konu Sahibi AlpReis' Alıntı: Bir öğretmen olarak öğrenmem iyi oldu hepiniz tozunu attıracağım Genişletmek için tıkla ...
AlpReis' Alıntı: Bir öğretmen olarak öğrenmem iyi oldu hepiniz tozunu attıracağım Genişletmek için tıkla ...
MeLih_061 Üye Konu Sahibi rapman' Alıntı: arkadaşlar denedim, tüm sitelerde işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... Evet --------------- Ekleme --------------- Utku' Alıntı: bu ne böyle ya Genişletmek için tıkla ... . Eğlence .. --------------- Ekleme --------------- yalan_hayat' Alıntı: yaptım oluyo ama sayfa deqiştiqinde tekrar eski halini alıyo olmaz ki ama Genişletmek için tıkla ... Ee tabi .. Değişmeyeni de bulsak iyi olur.. Bunla idare edecez ..
rapman' Alıntı: arkadaşlar denedim, tüm sitelerde işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... Evet --------------- Ekleme --------------- Utku' Alıntı: bu ne böyle ya Genişletmek için tıkla ... . Eğlence .. --------------- Ekleme --------------- yalan_hayat' Alıntı: yaptım oluyo ama sayfa deqiştiqinde tekrar eski halini alıyo olmaz ki ama Genişletmek için tıkla ... Ee tabi .. Değişmeyeni de bulsak iyi olur.. Bunla idare edecez ..
MeLih_061 Üye Konu Sahibi Nadir' Alıntı: az kaldı 2 hafta sonra aileniz gerçeklerle karşılaşacak.. Genişletmek için tıkla ... O kadar durum vahim değil abi...
Nadir' Alıntı: az kaldı 2 hafta sonra aileniz gerçeklerle karşılaşacak.. Genişletmek için tıkla ... O kadar durum vahim değil abi...
MeLih_061 Üye Konu Sahibi Nadir' Alıntı: iyi durumunuz iyiyse sizin için sorun yok, olanlar düşünsün artık.. Genişletmek için tıkla ... Evet..
Nadir' Alıntı: iyi durumunuz iyiyse sizin için sorun yok, olanlar düşünsün artık.. Genişletmek için tıkla ... Evet..
MeLih_061 Üye Konu Sahibi SkyW@LkeR' Alıntı: güzel paylaşım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim ..
Kobra_FighterTR Üye kumarbaz123' Alıntı: Adres Çubuğu nerde ?? Genişletmek için tıkla ... Tam Yukarda Yani Linkin Yazdığı Yer
kumarbaz123' Alıntı: Adres Çubuğu nerde ?? Genişletmek için tıkla ... Tam Yukarda Yani Linkin Yazdığı Yer
Trackmania Üye ben okulu bıraktığım için sorun yok.. --------------- Ekleme --------------- WaHseT_35' Alıntı: bunu yaparak sadece kendini kandırır ve kendine zarar verirsin... Genişletmek için tıkla ... Nerde zarar var sölemisin?
ben okulu bıraktığım için sorun yok.. --------------- Ekleme --------------- WaHseT_35' Alıntı: bunu yaparak sadece kendini kandırır ve kendine zarar verirsin... Genişletmek için tıkla ... Nerde zarar var sölemisin?