justin62 Üye sadece dvdler için dimi?ismi belli ama ben yinede sorayım dedim...unutmadan teşekkürler....
furkolotti007 Üye benım n73 model tel.im var fakat bu programı desteklemiyor diye hata alıyorum lütfen yardım şimdiden teşekkürler
benım n73 model tel.im var fakat bu programı desteklemiyor diye hata alıyorum lütfen yardım şimdiden teşekkürler
aragorn1234 Üye musdiyar' Alıntı: Desteklenmiyor yükllenmiyor dio , N73 e Genişletmek için tıkla ... hocam bendede N80 var sis uzantıları desteklemio sennkide muhtemeln öyledir uzantının sisx olması gerekir
musdiyar' Alıntı: Desteklenmiyor yükllenmiyor dio , N73 e Genişletmek için tıkla ... hocam bendede N80 var sis uzantıları desteklemio sennkide muhtemeln öyledir uzantının sisx olması gerekir
sercan_91 Üye dostum yapman gereken winampı aç register kodu olarak 255 yazman yeterli --------------- Ekleme --------------- register kodunu 255 olarak gir
dostum yapman gereken winampı aç register kodu olarak 255 yazman yeterli --------------- Ekleme --------------- register kodunu 255 olarak gir