alical33
Üye
SağolGeçmiş olsun kardeşim
peki yükleme yapan dostum kimse cydiayı yükleyemezken sen nasıl yükledin onu açıklarmısın asıl mesele o
Aynı yöntemi denedim ama komut girerken gösterdiğim yolu bulamıyor öyle bi konum yok diyor çözemedim bir türlüDirek video linkini vereyim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı yöntemi denedim ama komut girerken gösterdiğim yolu bulamıyor öyle bi konum yok diyor çözemedim bir türlü
Ye ben bunu denedim başka Yöntem denedim cyberduck denedim bi türlü cydia gelmedi yarın birde başka Wi-Fi de denemeyi düşünüyorum belki bağlantıda bi sorun vardı bilmiyorumKardeşim bende de error yaziyordu ama yeniden baslatinca ipod'u cydia geldi
Ye ben bunu denedim başka Yöntem denedim cyberduck denedim bi türlü cydia gelmedi yarın birde başka Wi-Fi de denemeyi düşünüyorum belki bağlantıda bi sorun vardı bilmiyorum
Sorun olmaz ama bir süre güncellenmeyebilirler. Güncelleme geldikten sonra kullanabilirsin.Benim yükleyeceğim tweakler işte bt yi açma telefonu usb bellek gibi kullanma ve siyah arka plan olur herhalde bunlarda da bi sorun olmaz ya
Sende jb yapınca kaç pangu Uygulaması geldi bende 2 tane uygulama yüklendi videolara bakıyorum hep 1 tane bide cydia yı da yüklerken iPhone U bul touch is falan kapatacak mıyız ?en sonunda başardım geri yükleme yapıp tekrar jb yaptım bu sefer tek pangu uygulamasıgeldi ve cydia yı yükledimOlabilir kardeşim. Fakat ben yükleyebildigime gore senin de yapabilmen gerek.
Sende jb yapınca kaç pangu Uygulaması geldi bende 2 tane uygulama yüklendi videolara bakıyorum hep 1 tane bide cydia yı da yüklerken iPhone U bul touch is falan kapatacak mıyız ?en sonunda başardım geri yükleme yapıp tekrar jb yaptım bu sefer tek pangu uygulamasıgeldi ve cydia yı yükledim
Sağol kardeşim önerdiğin tweak var mıTebrikler kardeşim. Hayırlı olsun bu arada
tweaklerle yapabiliyosun ama tweakler güncel değil sanırım şuan güncellensin bende onu yapıcamhepsi güncel olduktan sonra yaparız o zamanteşekkürler
Bişey daha sorucam jb yapınca telefondan müzik indirip kendi müzik çalarına atabiliyormuyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?