Düşündüklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Düşündüklerim
Muhtemelen konu kilitlenecek ama düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bildiginiz gibi dün yeni ipad tanıtıldı her ne kadar telefonla ilgili olmasada apple muhteşem bi ürün sundu özellikle ekran cözünürlügü ve 4cekirdekli grafik kartı ve muhtemelen bu grafik kartını iphone 5dede kullanılacak bu devasa grafik kartı nedense beni cok etkiledi işlemci yada cekirdek takıntım yok hatta işlemciye pek önem bile vermem ama grafik kartlarına cok önem veririm hatta 701i almamdaki sebeb n8den 4kat güclü bi gpuya sahip oldugu için aldım dünkü tanıtımdan sonra cidden apple teknoloji devi dedim ben bir nokia fanıyım yıllardır symbian işletim sistemi kullanıyorum memnunmuyum işimi oldukca iyi bi şekilde görüyor ama dünkü tanıtımdan sonra dedimki nokia cidden cok geriden geliyo gecme ihtimali varmı var tabki ama böle devam ederse cok zor nokia şuanda sadece pazar payını korumaya calışıyor bence makine mühendisligi 1.sınıf ögrencisiyim tek gelirim bursum ve babamın yolladıgı para böle oluncada biz apple ürünlerini biraz zor alırız haliyle amacım tartışma cıkarmak değil sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim okudugunuz için teşekkürler şu bi gercekki artık apple teknolojinin devi ve onu gecicek bi sistem şuan için yok ama windows 8 işletim sistemi telefonlara geldiginde yeterince destek verilirse olabilir ama apple kadar işletim sistemine destek veren bi firma yok ama bunu iphone ve ipadlerinin fiyatlarına yansıtıyo malesef

_ardaa

Üye
Apple ile Nokia karşılaştırması bence yanlış çünkü biri tek kesime hitap ediyor senede 1 yada 2 model çıkartıyor, diğeri her kesime hitap ediyor senede sayısız model çıkartıyor.

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia felsefesi hep aynı

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Apple'a çok uyuz oluyorum hiç sevmiyorum o markayı ama yaptıklarını takdir ediyorum.

Tepkiler: sonerrap

Jrcan1

Üye
Apple başarıılı bir marka."The Dark Night"' nickli üyeninde dediği gibi Apple'ı bende pek sevmiyorum.Ama kullanıyorum.Adamlar telefondan anlıyor

klongs

Üye
bence asus unki daha güzel ve daha ucuz

krstnck

Üye
Apple'a çok uyuz oluyorum hiç sevmiyorum o markayı ama yaptıklarını takdir ediyorum.
Aynı Şekilde Katılıyorum..İnsanları Kendi Mallarında Kısıtlıyorlar Bluetooth Görüntülü Konuşma Dosya Aktarımı Vs.O Kadarda Tutuluyor Satılıyor Anlamıyorum İphone 3Gs ve 4 Üm Oldu Nefret Ettim Şimdi İse Arkadaşımda İphone 4S Var Lg Optimus 3D ve S2 İle Karşılaştırdım Bu Telefonları Değişmem Ben Kesinlikle İphonu Kullanacaksam Ben Sadece Mesaj Ve Arama İçin Kullanırım Başka Bişey Yaptırmıyo Uyuz Ediyo İnsanı Zaten.Ve Şuan Herkezin Elinde İphone Kullananlarda Kullanmayanlarda Sırf Adı Var Diye Elmayı Göstermek İçin Adam Çolak Oluyo Telefonla Konuşurken Kısacası Apple Ve İphone'dan Nefret Ediyorum.

ZaZuM

Üye
iphone na artislik yapmak için alınan bi cihaz hani ben ihtiyaçdan alıyorum diyen çok az ama adamlara hll olsun kendilerini zengin telefonu sınıfına soktular bu da çok büyük bi başarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...