rea_kod
Üye
-
Konu Sahibi
-
oldu ama boylr rami dahami fazla tuketir acaba
Bu sadece 4.4 demi oluyo ?
Bende bu dosya yöneticisini kullanıyorum ama sistem dosyalarını göremiyorum nasıl ayarlayabilirim onu ?
roootlu mu telefonun?
Rootluysa programin ust tarafinda tuslar var. Anasayfa coklu secip vb. orda yukari bolumune bi kac kere bas ilk resimdeki yer gelir
Bunu yapmak icin programin ayarlarina girip root explorer olarak kullanmayi sec. Bu secenek ayarlarda altlarda.
sana önerebileceğim son şey: telefonuna öncelikle bir google asistance launcher yükle(nexuslarda olan) 2. si lg g2 tema yükle apk olarak (launcher değil). lg g2 tema telefonun durum çubuğunu otomatik şeffaf yapıyor.Gravity box da oyle bi seçenek yok baska bi romda seffaf durum cubugu ama o romu sevmiyorum :S
olmaz kardeşimCm9 4.0.4 icin oluyormu ? Deneyen var mı?
Eyw kardesimolmaz kardeşim
olmaz kardeşm4.2.1 de olurmu
Satti ortaya aldım ama gün yazmıyor onu nasıl yapcamMerhabalar herkese.
Yeni çıkan ROM lar genellikle şeffaf status bara sahip ama şeffaflığı düzeltmek isteyenler veya şeffaf yapmak isteyenler için nasıl yapıldığını burada anlatacağım.
Öncellikle telefonunuzun root lu olması gerekir.
1) Root explorer vb bir programla telefonun sistemine giriyoruz.Ordan "system" e giriyoruz.
2)build.prop a giriyoruz.
3) İşaretlediğim yerde = den sonrasında yazan true yerine false yazın.(Bu yer en alttan yukarı giderken altıncı # işaret)
4)Kaydedip çıkın. Telefonu yeniden başlatın.
SONUÇ
Şeffaflığı düzeltmek isterseniz tekrar true yazın ve telefonu yeniden başlatın.
Anlatımda kullanılan program son resimde kameranın yanındaki dosya yöneticisidir.
Google Play'da "File Manager" olarak aratırsanız çıkar.
Anlatım bana aittir. Alıntı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?