Dünyanın en pahalı çikolatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dünyanın en pahalı çikolatası
İngiltere'de faaliyet gösteren Harrods mağazalarında satışa sunulan dünyanın en pahalı çikolatasının fiyatının 5 bin sterlin (12 bin 500 YTL) olduğu belirtildi.
Daily Mirror Gazetesi'nin haberine göre, 49 küçük parçadan oluşan deri ve el yapımı ipekle paketlenmiş kutularda müşterinin beğenisine sunulan doyumluk değil tadımlık çikolataların, organik kakaodan özel imal edildiği, altın ve Swarowski kristalleriyle süslendiği, kurutulmuş çiçek ile dekoratif hale getirildiği bildirildi.
Harrods'ın Basın Sözcüsü Andre Dang, seçkin müşterilerin alışılmışın dışında ürünler görmek istediğini, çikolataların bu ihtiyaçtan kaynaklandığını kaydetti. Çikolataların üreticisi Lübnanlı şirket Patchi'nin Genel Müdürü Nizar Coucair ise, "Bu sıra dışı ürünü hafızada kalıcı bir keyifle tanımak isteyen cesur müşteriler için imal ettik" diye konuştu.

 

mservank

Üye
ben o parayla kaç bar çikolata alırım be...
 

xkadir61

Üye
yiyesim geldi şimdi.
 

mservank

Üye


bari gözümüz doysun bunlarla
 
Genel Müdürü Nizar Coucair ise, "Bu sıra dışı ürünü hafızada kalıcı bir keyifle tanımak isteyen cesur müşteriler için imal ettik" diye konuştu.
genel müdürün gaz verişe bakkkk...
 

Praetor

Emekli Yönetici
İyi de çikolatanın tadından bahseden yok ki!.. Al o zaman bir kalıp çikolata, sapla kaşıkçı elmasının üstüne, buyrun size paha biçilmez çikolata
 
vay be benı satsak o kadar etmem bı çıkolata kadar degırımız yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...