Aziz™ Üye Dünyanın En Karizmatik cep telefonu(çok beğendim) hem teknolojik hemde çok manyak birşey şahsen çok beğendim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hem teknolojik hemde çok manyak birşey şahsen çok beğendim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aziz™ Üye arslansem' Alıntı: Telefon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla ... bugrayener' Alıntı: hımmm ilginç.ama tel değil Genişletmek için tıkla ... ne peki
arslansem' Alıntı: Telefon olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla ... bugrayener' Alıntı: hımmm ilginç.ama tel değil Genişletmek için tıkla ... ne peki
e1b1 Üye Aziz™;3214539' Alıntı: evet güzelama yapılan yorumları okusanıza Genişletmek için tıkla ... onlar telefondan anlamıyo herhalde
Aziz™;3214539' Alıntı: evet güzelama yapılan yorumları okusanıza Genişletmek için tıkla ... onlar telefondan anlamıyo herhalde
minoo Üye e1b1' Alıntı: onlar telefondan anlamıyo herhalde Genişletmek için tıkla ... bunu mu çıkardın yani mesajlarımızdan
e1b1' Alıntı: onlar telefondan anlamıyo herhalde Genişletmek için tıkla ... bunu mu çıkardın yani mesajlarımızdan