CasuS_87 Üye Özellikler kağıtta yazdığı gibi olur inş Bide istenilen performansı verirsee.. ohh ! deyme alanın keyfine
Özellikler kağıtta yazdığı gibi olur inş Bide istenilen performansı verirsee.. ohh ! deyme alanın keyfine
kadikoy Üye TELEFONUN TİPİ VE özellikleri yerinde ...Türkiyede satılmazsa veya gelmezse.bu firmayı boykot edelim...
TELEFONUN TİPİ VE özellikleri yerinde ...Türkiyede satılmazsa veya gelmezse.bu firmayı boykot edelim...
SeniGördüm Üye Tehlike ";5138745][COLOR="DarkRed' Alıntı: Zaten satılıyor türkiyede Genişletmek için tıkla ... nerde satılıyormuş bakalım[/COLOR]
Tehlike ";5138745][COLOR="DarkRed' Alıntı: Zaten satılıyor türkiyede Genişletmek için tıkla ... nerde satılıyormuş bakalım[/COLOR]
kullanıcıadları Üye Gidip aynı telefonu Apple ya da Samsung yapsaydı bu adı duyulmamış şirketin en az 4-5 katı satardı...Marka takıntısı olan milyonlarca kişi donanımına bakarak almayacak malesef ama cihaz güzelmiş
Gidip aynı telefonu Apple ya da Samsung yapsaydı bu adı duyulmamış şirketin en az 4-5 katı satardı...Marka takıntısı olan milyonlarca kişi donanımına bakarak almayacak malesef ama cihaz güzelmiş
PriZm Üye O-Xan' Alıntı: İşletim sistemi ? Genişletmek için tıkla ... bu telefon Cyanogen Mod gibi olan Miui takimının telefonu.doğal olarak miui yüklü android ile geliyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O-Xan' Alıntı: İşletim sistemi ? Genişletmek için tıkla ... bu telefon Cyanogen Mod gibi olan Miui takimının telefonu.doğal olarak miui yüklü android ile geliyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihanî Sultan Üye KayraBey' Alıntı: Gerçekten hoş telefon... Genişletmek için tıkla ... Senin Ace daha iyi.
Kerim. Üye yilmazk1977' Alıntı: ön sipariş başladı çindenyolla.comda - - - Eklendi - - - 1000 lira Genişletmek için tıkla ... cok ucuz
yilmazk1977' Alıntı: ön sipariş başladı çindenyolla.comda - - - Eklendi - - - 1000 lira Genişletmek için tıkla ... cok ucuz