Necmati Üye haltie' Alıntı: fark açıldı N8 100ü devirdi oylarda Genişletmek için tıkla ... hihihi forever N8
kalender900 Üye 5800 yok mu? --------------- Ekleme --------------- 5800 yok mu?O zaman bakmaya gerek yok.
ibrahim2764 Üye biz daha anca resimler bakıyoruz --------------- Ekleme --------------- 6303ide güzel şimdilik o yetiyo
biz daha anca resimler bakıyoruz --------------- Ekleme --------------- 6303ide güzel şimdilik o yetiyo
haltie Üye Konu Sahibi rapege' Alıntı: bence lista çok doğru değil Genişletmek için tıkla ... Yanlışlar neler?
Necmati Üye rapege' Alıntı: bence lista çok doğru değil Genişletmek için tıkla ... zaten bu bir anket değişim yapılamazki...
rapege' Alıntı: bence lista çok doğru değil Genişletmek için tıkla ... zaten bu bir anket değişim yapılamazki...
MegaloManiaX Üye Listeye Sony ERicsson Xperiayı koyuyosun Satio'yu koymuosun Xperia yerine Sony Ericsson Satio olmalıydı bence
Listeye Sony ERicsson Xperiayı koyuyosun Satio'yu koymuosun Xperia yerine Sony Ericsson Satio olmalıydı bence
Necmati Üye mapavri' Alıntı: Herkese ve herkesime hitap edebilen bir telefon yaşasın N8 Genişletmek için tıkla ...
mapavri' Alıntı: Herkese ve herkesime hitap edebilen bir telefon yaşasın N8 Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye Konu Sahibi Arkadaşlar çok model var koyulabilecek ama her markanın en iyilerini koydum ama başka listelerde yaptım hepsini koysak 50 telefon olur seçmekte zor olur
Arkadaşlar çok model var koyulabilecek ama her markanın en iyilerini koydum ama başka listelerde yaptım hepsini koysak 50 telefon olur seçmekte zor olur
Necmati Üye Mobil İletişim' Alıntı: Allahtan iphone4 sevilmiyo 96 tane oy almış Genişletmek için tıkla ... N8 Aldı başını gidiyo.. benimde hoşuma gidiyooo
Mobil İletişim' Alıntı: Allahtan iphone4 sevilmiyo 96 tane oy almış Genişletmek için tıkla ... N8 Aldı başını gidiyo.. benimde hoşuma gidiyooo