haltie Üye Konu Sahibi valla dokunmatiği sevmiyorum salında kullanımu zor ne için kullandığımızada bağlı gerçi ama
haltie Üye Konu Sahibi mığto1' Alıntı: ya arkadaşlar niye öznel anket koyuluyor ki tartışma çıkması için mi Genişletmek için tıkla ... neden tartışma çıksın onu anlamadım ama amaç tarışmaksa her türlü çıkar zaten
mığto1' Alıntı: ya arkadaşlar niye öznel anket koyuluyor ki tartışma çıkması için mi Genişletmek için tıkla ... neden tartışma çıksın onu anlamadım ama amaç tarışmaksa her türlü çıkar zaten
Marchegiani Üye kingmor' Alıntı: vertu ve nokia 8800 carbon arte de var abi Genişletmek için tıkla ... Bunlar lüks telefonlar. Bu cihazları alanlar özellik aramıyorlar.. --------------- Ekleme --------------- iPhone 4 ön planda.
kingmor' Alıntı: vertu ve nokia 8800 carbon arte de var abi Genişletmek için tıkla ... Bunlar lüks telefonlar. Bu cihazları alanlar özellik aramıyorlar.. --------------- Ekleme --------------- iPhone 4 ön planda.
oqanoqan42 Üye bilgekralll' Alıntı: iphone 1. SIRADA yazilir kesin ama iphone 4 htc evo 4g nin tirnagi olamaZzz bastan soliim... Genişletmek için tıkla ... e63
bilgekralll' Alıntı: iphone 1. SIRADA yazilir kesin ama iphone 4 htc evo 4g nin tirnagi olamaZzz bastan soliim... Genişletmek için tıkla ... e63
^^Positive^^ Üye bu telefonların özellikleri güzel ama fiyatları pahalı .fiyatına göre özelliği güzel olan telefon 5800....
bu telefonların özellikleri güzel ama fiyatları pahalı .fiyatına göre özelliği güzel olan telefon 5800....
^^Positive^^ Üye akşam bir haber duydum fakat tam dinleyemedim iPhone 4g almayın diyordu içindeki bir parçada sorun varmış...
akşam bir haber duydum fakat tam dinleyemedim iPhone 4g almayın diyordu içindeki bir parçada sorun varmış...