SHS Üye Konu Sahibi dMN...' Alıntı: konuyu devam ettiriyim mi hacı acyip komedi bilgiler var Genişletmek için tıkla ... istersen kendi konunu aç kardeşim, yada buraya yaz yada link at ben açıyım konuyu (sanada teşekkür mesajı yazarım), yani sen bilirsin
dMN...' Alıntı: konuyu devam ettiriyim mi hacı acyip komedi bilgiler var Genişletmek için tıkla ... istersen kendi konunu aç kardeşim, yada buraya yaz yada link at ben açıyım konuyu (sanada teşekkür mesajı yazarım), yani sen bilirsin
coolasker54 Üye dMN...' Alıntı: Bide beş ayda bir doğum yapmış olsa gerek anca yetişir :-) Genişletmek için tıkla ... toplamda 40 senede doğurmuş.
dMN...' Alıntı: Bide beş ayda bir doğum yapmış olsa gerek anca yetişir :-) Genişletmek için tıkla ... toplamda 40 senede doğurmuş.
DPool Üye 1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemek kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırır Genişletmek için tıkla ... Günde 6 saat kulaklık kullanan biriyim o halde 6x700=4200 oha.
1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemek kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırır Genişletmek için tıkla ... Günde 6 saat kulaklık kullanan biriyim o halde 6x700=4200 oha.
Revengeful Emekli Yönetici Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan,gözlerin yerlerinden fırlayabilir. bir türlü başaramadım
Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan,gözlerin yerlerinden fırlayabilir. bir türlü başaramadım
SHS Üye Konu Sahibi mjfor' Alıntı: artık hapşırırken gözlerimi öyle bir kapatıcamki Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:08 ---------- Yazıldı @ 11:26:51 ---------- Revengeful' Alıntı: Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan,gözlerin yerlerinden fırlayabilir. bir türlü başaramadım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:26 ---------- Yazıldı @ 11:27:08 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:43 ---------- Yazıldı @ 11:27:26 ---------- aslancankkaya' Alıntı: tsk Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:28:06 ---------- Yazıldı @ 11:27:43 ---------- pelın_' Alıntı: Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersizdir. Genişletmek için tıkla ...
mjfor' Alıntı: artık hapşırırken gözlerimi öyle bir kapatıcamki Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:08 ---------- Yazıldı @ 11:26:51 ---------- Revengeful' Alıntı: Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan,gözlerin yerlerinden fırlayabilir. bir türlü başaramadım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:26 ---------- Yazıldı @ 11:27:08 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:27:43 ---------- Yazıldı @ 11:27:26 ---------- aslancankkaya' Alıntı: tsk Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 11:28:06 ---------- Yazıldı @ 11:27:43 ---------- pelın_' Alıntı: Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersizdir. Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Konu Sahibi jatvalca' Alıntı: Sigara çakmağı kibritten önce bulundu Genişletmek için tıkla ...