Dungeon Hunter 4 1.0.1 Türkçe Mod (Sınırsız Altın+Gems+Skills) Tek Link

Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 1.0.1 Türkçe Mod (Sınırsız Altın+Gems+Skills) Tek Link
Market Bilgileri:

Sdcard/Android/obb:

BurakTura:
" Yapamayan arkadaşlar varsa play store'dan oyunu indirsin sonra oyunun obb dosyasını alsın hafıza kartına atsın veya bilgisayarına sdcard/android/obb'yi kastediyorum . Sonra oyunu silsin arkadaşın verdiği apk.yı indirin onu yükleyin sonra yeniden obb'yi sdcard/andoid/obb'ye atın ve oyuna giriş yapın tamamdır "

1. kopyasını klasöre com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM için / sdcard / android / obb
2. apk yükleyin
3. Oyunu başlatın

Ekli dosyalar

Tepkiler: emrelegend23, yasirsa, soyupakhasan ve 16 diğerleri
Root Gerektirirmi Teşekkürler

Tepkiler: ayran3883
    Konu Sahibi
Sanmıyorum

Tepkiler: KinG Tornado
Görevler Yeniden Sıfırdan Başlıyor Değilmi Bitmiş Halde Değil Yani Level 1 Sıfırdan Oyuna Başla Gibi Yani

Konu Sahibi
Yarn bakacam çaresine

Teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık

foz54

Üye
Hacı pardon ama kaç tane konu açıp kapatıyonuz bir oyun için üstelik hepsi boş. Oyun zaten play storeda var, lazım olan tek şey cihazı uyumsuz olanlar için apk+sd ve gems hilesi onları da ara ki bulasın.
Gems hilesini diğer konuda buldum data indirmeye gerek kalmadan kolayca yapılıyor:

Tepkiler: duygusal_18 ve KinG Tornado
    Konu Sahibi

Ne boşu paşam hepsi farklı onların .

Tepkiler: huseyinwolf ve KinG Tornado
TEK LİNK :

Bu Çok Yavaş Bu Ne En İyisi ZippyShare'YE Upload Yada Hız Tanımayan Bir Site Zippy Shareden Bile 150Kat Daha Hızlı

Tepkiler: ayran3883 ve anılbaran
    Konu Sahibi
Bu Çok Yavaş Bu Ne En İyisi ZippyShare'YE Upload Yada Hız Tanımayan Bir Site Zippy Shareden Bile 150Kat Daha Hızlı

Senin internet hızın kaç ?

Merak etme o dediğin yere de yükleniyor şuan

Konu Sahibi
Bende hızlı inmişti .Nasıl yavaş indirmeyi başarıyon dostum o zaman onu merak etmiştim

Konu Sahibi
Linkler yenilendi

İşte Ben Buna İndirme Derim Hemen Çekti 5 Dakika Sürdü Teşekkürler Tekrardan Eline Sağlık

Hocam Geçersiz Lisans hatası verdi. Ne yapmam lazım ?

brksnr

Üye
Tek link indirirken mesela birinden indiremedik diğerinden indiriyoruz diyelim o zamanda modemi kapatip açma iz lazim mi ? Ay rica paylasim için teşekkürler