Türe Üye TheFenomen' Alıntı: tüfeğini duvara asıp uyuyomuş o ne garip bi huy la anlamadım ben Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: tüfeğini duvara asıp uyuyomuş o ne garip bi huy la anlamadım ben Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Dede' Alıntı: portatif oluşu kolaylık sağlar bence Genişletmek için tıkla ... ama abi bi bütünlük ve demir başlık arz etmez ki o zaman ?
Dede' Alıntı: portatif oluşu kolaylık sağlar bence Genişletmek için tıkla ... ama abi bi bütünlük ve demir başlık arz etmez ki o zaman ?
CABBAR Üye _YldzEnes_' Alıntı: Dün sabah (geçmiş zaman) minibüs ile eve dönüyorum(şimdiki zaman ) ... Genişletmek için tıkla ... Zaman kayması Sakaryaya pazar (gelecek zaman) günü gidiyorum (şimdiki zaman) TheFenomen' Alıntı: tüfeğini duvara asıp uyuyomuş o ne garip bi huy la anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım sığmıyor kılıfına
_YldzEnes_' Alıntı: Dün sabah (geçmiş zaman) minibüs ile eve dönüyorum(şimdiki zaman ) ... Genişletmek için tıkla ... Zaman kayması Sakaryaya pazar (gelecek zaman) günü gidiyorum (şimdiki zaman) TheFenomen' Alıntı: tüfeğini duvara asıp uyuyomuş o ne garip bi huy la anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım sığmıyor kılıfına
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Zaman kayması Sakaryaya pazar (gelecek zaman) günü gidiyorum (şimdiki zaman) Ne yapayım sığmıyor kılıfına Genişletmek için tıkla ... silahını kılıfına göre uzatacaksın
CABBAR' Alıntı: Zaman kayması Sakaryaya pazar (gelecek zaman) günü gidiyorum (şimdiki zaman) Ne yapayım sığmıyor kılıfına Genişletmek için tıkla ... silahını kılıfına göre uzatacaksın
Akıncı Üye achambo' Alıntı: ben tüfeği cebime koyuyorum Genişletmek için tıkla ... senin bildiğin tüfek değil
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: silahını kılıfına göre uzatacaksın Genişletmek için tıkla ... Olmuyor -Akıncı' Alıntı: senin bildiğin tüfek değil Genişletmek için tıkla ... Hişşşşttt Nextman dayı gelirse vurur ( )
TheFenomen' Alıntı: silahını kılıfına göre uzatacaksın Genişletmek için tıkla ... Olmuyor -Akıncı' Alıntı: senin bildiğin tüfek değil Genişletmek için tıkla ... Hişşşşttt Nextman dayı gelirse vurur ( )
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Olmuyor Hişşşşttt Nextman dayı gelirse vurur ( ) Genişletmek için tıkla ... korkumuz yok
CABBAR' Alıntı: Olmuyor Hişşşşttt Nextman dayı gelirse vurur ( ) Genişletmek için tıkla ... korkumuz yok
CABBAR Üye -Akıncı' Alıntı: korkumuz yok Genişletmek için tıkla ... Sıkıyorsa @N e x t m a n yaz, boşlukları silerek
-Akıncı' Alıntı: korkumuz yok Genişletmek için tıkla ... Sıkıyorsa @N e x t m a n yaz, boşlukları silerek
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Sıkıyorsa @N e x t m a n yaz, boşlukları silerek Genişletmek için tıkla ... @Nextman saygılar abi
CABBAR' Alıntı: Sıkıyorsa @N e x t m a n yaz, boşlukları silerek Genişletmek için tıkla ... @Nextman saygılar abi
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: adam yazdı gördün mü Genişletmek için tıkla ... başka birisini isterseniz hemen hallederiz
TheFenomen' Alıntı: adam yazdı gördün mü Genişletmek için tıkla ... başka birisini isterseniz hemen hallederiz
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: başka birisini isterseniz hemen hallederiz Genişletmek için tıkla ... Tamam tag'lemek gerekirse pm atarım
-Akıncı' Alıntı: başka birisini isterseniz hemen hallederiz Genişletmek için tıkla ... Tamam tag'lemek gerekirse pm atarım
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Tamam tag'lemek gerekirse pm atarım Genişletmek için tıkla ... pmlerim kapalıdır