Esendağlı
Üye
n900 kalmadı zaten 1 tane vardıN900 fiyatı ne kadar
zaten elimde cok olan telefonları sitede ayrı listeliyorum yine liste yapacamBence elindeki telefonların listesini fiyatladırarak buraya koyarsan çok daha iyi olacak.
bi kac ay kullanılmıs var kılcal cizik dahi yok 600 tlsıfır veya 2. el LG BL40 New Chocolate WAr mı ? warsa fiyatı ve hasar durumu nasıl
nokia samsung blackberry apple htc hp palm sony erikson eten imate vs neredeyse butun modelleri bulunmaktadır 4 5 aya yurtdısına gidecegim elimdeki yaklasık 150 telefonu paraya cevirmek istiyorum kesinlikle cin malı satısı yoktur
not : alım yapılmamaktadır sadece satış
05397941530
05418835765
night.stalker@windowslive.com
nokia samsung blackberry apple htc hp palm sony erikson eten imate vs neredeyse butun modelleri bulunmaktadır 4 5 aya yurtdısına gidecegim elimdeki yaklasık 150 telefonu paraya cevirmek istiyorum kesinlikle cin malı satısı yoktur
not : alım yapılmamaktadır sadece satış
05397941530
05418835765
night.stalker@windowslive.com
fiyat son kutu 2. el garantisi devam ediyorn86 son kaç olur bir de sıfırmı?
fiyatı verdim kabul etmedin bende baskasına sattım genelde soyledigim fiyatlar son oluyor sanada tesekurlern gage hakkında bna hla dnmdnz cewap bklyrm tesekkurlr
n gage hakkında bna hla dnmdnz cewap bklyrm tesekkurlr
e72 nin piyasada orjinalinden cok sahtesi var oyuzden o telefonun alıs ve satısını yapmıyorumE72 beyaz sıfır yok herhalde elinize gecerse fiyatı ogrenmek ısterım.
iphone hiç kalmadı 3 4 hafta sonra belki olurİphone 2g fiyatını öğrenebilir miyim ?
msne gel konusalımarkadaş ben n86 ya talibim nasıl irtibata geçebiliriz
iphone hiç kalmadı 3 4 hafta sonra belki olur
samsung wawe 2 . el kutulu 750
e 75 garantili kutulu 2. el 425
arkadaş ben n86 ya talibim nasıl irtibata geçebiliriz
Yok iphone gelirse bana maxicep`ten özel mesaj atarsan sevinirim
htc desire 2. El yokhtc desire 2 el var mı fiyat nedir
usta elinde samsung dokunmatik 120 civarı spot bi cihaz var mı__?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?