Sidretül Münteha
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim dudaklar köfte gibi vallahi
Teşekkürler Melek...
Dolgun Alt ve Üst Dudak
Kendini ifade etmekte zorlanmayan ve duygusal kisilerdir Iyi bir mizah anlayışlarının yanısıra buldukları her fırsatta kendileri hakkında konuşmayı çok severler Fiziki olarak tahrik etmeyi de sevdikleri söylenebilir
™ мγdяєaм;1914867' Alıntı:
Dolgun Alt Dudak
İspatlanmış gerçekler ve verileri kullanarak kişileri ikna edebilme yetenekleri oldukça gelişmiştir Aşağı dudak büyüklüğü üst dudağın hemen hemen iki misli olduğunda bu kişilerin dinleyicilerini ikna etme kabiliyetleri en üst düzeye çıkar .
Gerçekler üzerine çok fazla odaklandıkları için kendi hislerini tam olarak algılama ve açığa çıkarma konusunda başarısız olabilirler
™ мγdяєaм;1914867' Alıntı:
Dolgun Alt ve Üst Dudak
Kendini ifade etmekte zorlanmayan ve duygusal kisilerdir Iyi bir mizah anlayışlarının yanısıra buldukları her fırsatta kendileri hakkında konuşmayı çok severler Fiziki olarak tahrik etmeyi de sevdikleri söylenebilir
Kendim hakkında konuşmayı sevmiyorum ama yaklaşık olarak beni tarif ettiğini söyleyebilirim. Nedense kadınlar en çok dudağımı beğendiklerini söylüyorlar. Çok dolgun ve şekilliymiş.
de
Benim anlamadığım dudakların kalınlığı ile fiziki olarak tahrik etmek arasında nasıl bağlantı kuruyorlar anlamıyorum.
Teşkür Melek bacu.
мγdяєaм;1919834' Alıntı:Anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?