sLeepLe Üye najanaja' Alıntı: he bukalemun genel adı keler oluyo yine bi de o tarz yaparız - - - Eklendi - - - hiç duymadınmı yoksa espri olsun diye mi soruyon kertenkele işte kısaca keler en azından bizim buralarda biz böle sesleniyoz Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim bende hiç duymadım öyle seslenildiğini iyiymiş ama keler bende öğrenmiş oldum kültürlü olduk
najanaja' Alıntı: he bukalemun genel adı keler oluyo yine bi de o tarz yaparız - - - Eklendi - - - hiç duymadınmı yoksa espri olsun diye mi soruyon kertenkele işte kısaca keler en azından bizim buralarda biz böle sesleniyoz Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim bende hiç duymadım öyle seslenildiğini iyiymiş ama keler bende öğrenmiş oldum kültürlü olduk
najanaja Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: valla kardeşim bende hiç duymadım öyle seslenildiğini iyiymiş ama keler bende öğrenmiş oldum kültürlü olduk Genişletmek için tıkla ... demek ki sadece egeliler böle dio google ı açıp yazın keler die bakın neler çıkıyo karşınıza
sLeepLe' Alıntı: valla kardeşim bende hiç duymadım öyle seslenildiğini iyiymiş ama keler bende öğrenmiş oldum kültürlü olduk Genişletmek için tıkla ... demek ki sadece egeliler böle dio google ı açıp yazın keler die bakın neler çıkıyo karşınıza
najanaja Üye Konu Sahibi harm0ny_1' Alıntı: bazen takma ad olarakta kullanılır keler , abi bunlar panorama mı Genişletmek için tıkla ... o da bi seçenek tabi yok panaroma deil kardeşim tek ekran için 720x1280 dik olarak tam boy.
harm0ny_1' Alıntı: bazen takma ad olarakta kullanılır keler , abi bunlar panorama mı Genişletmek için tıkla ... o da bi seçenek tabi yok panaroma deil kardeşim tek ekran için 720x1280 dik olarak tam boy.
harm0ny_1 Üye najanaja' Alıntı: o da bi seçenek tabi yok panaroma deil kardeşim tek ekran için 720x1280 dik olarak tam boy. Genişletmek için tıkla ... yanyana durunca oyle geldide abi teşekkürler
najanaja' Alıntı: o da bi seçenek tabi yok panaroma deil kardeşim tek ekran için 720x1280 dik olarak tam boy. Genişletmek için tıkla ... yanyana durunca oyle geldide abi teşekkürler
najanaja Üye Konu Sahibi harm0ny_1' Alıntı: yanyana durunca oyle geldide abi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim.
harm0ny_1' Alıntı: yanyana durunca oyle geldide abi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi jatvalca' Alıntı: süper çalışma teşekürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
najanaja Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: bunlar ciidden süpeeeer hemen indiriyorum teşekkürler abi Genişletmek için tıkla ... bunlar yaptıklarım içinde en güzelleri oldu Rica ederim kardeşim.
yaren_dede' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: bunlar ciidden süpeeeer hemen indiriyorum teşekkürler abi Genişletmek için tıkla ... bunlar yaptıklarım içinde en güzelleri oldu Rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Çok güzel Genişletmek için tıkla ... beğenmene sewindim kardeşim