Superfan Üye Solidfiles var.Upload sitesi.50GB alan veriyor.Silinme derdi yok diyor.Artık apk paylaşımlarımı ordan yapıyorum.Hızıda gayet iyi.Kısıtlama yok sanırsam.Reklamda mediafire'den az.Max 250 MB upload. - - - Eklendi - - - Yalnız reklama benzedi
Solidfiles var.Upload sitesi.50GB alan veriyor.Silinme derdi yok diyor.Artık apk paylaşımlarımı ordan yapıyorum.Hızıda gayet iyi.Kısıtlama yok sanırsam.Reklamda mediafire'den az.Max 250 MB upload. - - - Eklendi - - - Yalnız reklama benzedi
Türe Üye BeanDeJean' Alıntı: Solidfiles var.Upload sitesi.50GB alan veriyor.Silinme derdi yok diyor.Artık apk paylaşımlarımı ordan yapıyorum.Hızıda gayet iyi.Kısıtlama yok sanırsam.Reklamda mediafire'den az.Max 250 MB upload. - - - Eklendi - - - Yalnız reklama benzedi Genişletmek için tıkla ... oo çok iyiymiş
BeanDeJean' Alıntı: Solidfiles var.Upload sitesi.50GB alan veriyor.Silinme derdi yok diyor.Artık apk paylaşımlarımı ordan yapıyorum.Hızıda gayet iyi.Kısıtlama yok sanırsam.Reklamda mediafire'den az.Max 250 MB upload. - - - Eklendi - - - Yalnız reklama benzedi Genişletmek için tıkla ... oo çok iyiymiş
Superfan Üye Türe' Alıntı: oo çok iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Adamların sloganı "File hosting without the bullshit"
Türe' Alıntı: oo çok iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Adamların sloganı "File hosting without the bullshit"
Türe Üye BeanDeJean' Alıntı: Adamların sloganı "File hosting without the bullshit" Genişletmek için tıkla ...
abandonware Üye Türe' Alıntı: Olsun la ben zaten 50 mb filan kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ben 5,2 gb'ımın %2,3'ünü kullanıyorum
Türe' Alıntı: Olsun la ben zaten 50 mb filan kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ben 5,2 gb'ımın %2,3'ünü kullanıyorum