ouSahin Üye tuba.dmn' Alıntı: Allah mutlu etsin umarım hep mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla ... uzun yolu sonu yüzüklerle birleşti şimdi Bizide mutlu ettiniz hakediyordunuz...Allah huzurunu ve mutlulugunuzu hiç bozmasın Darısı başımıza dimi aşkım
tuba.dmn' Alıntı: Allah mutlu etsin umarım hep mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla ... uzun yolu sonu yüzüklerle birleşti şimdi Bizide mutlu ettiniz hakediyordunuz...Allah huzurunu ve mutlulugunuzu hiç bozmasın Darısı başımıza dimi aşkım
e_r_EN Üye maxi evlendirme dairesi gibi olmuş ne güzel işin şakası tabi inşallah sürekli böyle mutlu olursunuz....:::
maxi evlendirme dairesi gibi olmuş ne güzel işin şakası tabi inşallah sürekli böyle mutlu olursunuz....:::
DiaBLoS Admin Geç gördüm kusura bakılmasın.. Mutluluğunuz daim olması dileklerimle..Allah utandırmasın.. SaygıLar
Solamente Üye hergününüz o günki kadar güzel olur inşallah Allah mesut bahtiyar etsin mutluluğunuz baki kalsın
schumici Üye ALLAH tamamını erdirsin inşallah benim söz oldu ama nişana var daha ALLAH tüm mutlulukları size ve tüm sevenlere versin inşallah
ALLAH tamamını erdirsin inşallah benim söz oldu ama nişana var daha ALLAH tüm mutlulukları size ve tüm sevenlere versin inşallah
CEREN Üye schumici' Alıntı: ALLAH tamamını erdirsin inşallah benim söz oldu ama nişana var daha ALLAH tüm mutlulukları size ve tüm sevenlere versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin
schumici' Alıntı: ALLAH tamamını erdirsin inşallah benim söz oldu ama nişana var daha ALLAH tüm mutlulukları size ve tüm sevenlere versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin
ChavRash Emekli Yönetici Çok güzel. Çok sevindim adınıza. Allah tamamına erdirsin, bir yastıkta kocayın inşallah.
jöly Üye tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin...birbirinize olan sevgi ve saygınız hiç bitmeden mutlulukla dolsun hayatınız...
tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin...birbirinize olan sevgi ve saygınız hiç bitmeden mutlulukla dolsun hayatınız...
Nazy Üye Tebrikler Bir Ömür Boyu Aynı O Resimlerdeki Gibi Heyecanlı Ve Mutlu Olacaksınız Bu Gözlerinizden Okunuyor Zaten
Tebrikler Bir Ömür Boyu Aynı O Resimlerdeki Gibi Heyecanlı Ve Mutlu Olacaksınız Bu Gözlerinizden Okunuyor Zaten
***BlackrosE*** Üye Allah Mesut Etsin Dostum... Yeni Gördüm Kusura Bakmayın Düğünde Maxi Olarak Ordayız He.... Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün Dostlarım....
Allah Mesut Etsin Dostum... Yeni Gördüm Kusura Bakmayın Düğünde Maxi Olarak Ordayız He.... Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün Dostlarım....