[Dragon Sight] Tweeties v1.40(0) Symbian^3 Signed

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Dragon Sight] Tweeties v1.40(0) Symbian^3 Signed
Yepyeni bir Twitter uygulaması. iPhone ile rekabet edici bir kullanıcı deneyimini verecek. Basit ve temiz kullanıcı stili, optimize edilmiş klavye (yalnızca İngilizce), güzel grafikler ve çok daha fazlası...

Yenilikler:
1. Change UID asked by Nokia
2. Add local trends
3. Add editing profile feature
4. Sound notification for new tweet
5. Load 40 tweets once
6. Keyboard for Germany, Hungarian, Dutch, French, Indonesian, Italian, Malay, Polish, Portuguese, Spanish, Turkish and Vietnamese
7. Show all followed people while you input “@”.

NOT: Yüklemeden önce eski sürümü varsa kaldırın.

[video=youtube;Vd2lswSwkJI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vd2lswSwkJI[/video]

Ekli dosyalar

Tepkiler: xLucifer ve Ediz Yiğit

meg1ddo

Üye
teşekkürler...

---------- Eklendi @ 16:46:52 ---------- Yazıldı @ 16:35:01 ----------

hocam şu uygulamadaki klavyeyi normal telefon klavyesi gibi kullanamazmıyız yada buna benzer bi program yokmu swype dışında, swype arayüzünden daha hoş bu klavye...

twitter hesabımı alınca kullanırım
teşekkürler

M.Uzun

Üye
nokia e6 için uygun olanı yok mu?

teşekkürler. Ah birde böyle bir uygulamayı facebook için yapsalar.

brifing

Üye
add local trends demiş ama hala dünya TT lerini gösteriyor bi ayarlama koymamışlar.

Gündemi türkiye yapabiliyor muyuz?
Teşekkürler

brifing

Üye
vala bende aynı soruyu sordum ama cevap gelmedi hocam..

nokia 500 belle telefonuma kurdum fakat halen 1.20 v yüklü gözüküyo...fakat markette 1.4 telefona uygun diyor..acaba sorun nerede? bilgisi olan var mı

Sanırım E6 belle'de çalışmıyor.Yardımcı olur musunuz ?

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler mükemmel bir uygulama

harbiden iphone ile yarışır.çok beğendim.teşekkürler

yalnız beyler ben bu uygulamada giriş yapamıyorum. sign dediğimde isim ve parola istiyor, adımı parolamı girdiğimde uygulama açılacak diye bekliyorum ama açılmıyor. yaklaşık 40dk bekledikten sonra da uygulamayı kapattım. wifi ile yapınca da uygulamadan atıyor.