Dr.Web v.9 Anti-virus Life lic v9.02.3 (fu ll Türkçe sürüm)

Konu Sahibi
Eski sürüm 2-3 gun sonra korumayi devre disi birakti sildim tekrar denedim gene aynisi oldu

Ben zaten arada kontrol etmek icin aciyorum uygulamayi o yuzden bilgim yok stabilmi degilmi.
Dur bakalim son sürüm yamali çıkar belki

Bir hevesle okudum ki ne güzel anlatmıssın fakat root yazısını görünce resmen yıkıldım yınede emegin esağlık

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Bir hevesle okudum ki ne güzel anlatmıssın fakat root yazısını görünce resmen yıkıldım yınede emegin esağlık

Konuda son sürüm ve bir önceki sürüm var.
Son sürüm için root gerekli.
Önceki sürümü kullanabilirsin

2495243

Kapalı Hesap
Ben light sürümü yukledim onda da devre disi birakildi sorunu var basiyorum aktiflesmiyor neden sizce telefon lg g2

Konu Sahibi
Ben light sürümü yukledim onda da devre disi birakildi sorunu var basiyorum aktiflesmiyor neden sizce telefon lg g2
Ben lisanslı kullanıyorum devredışı kalmıyor ama uygulama sorunlu gibi 3/4 gun sonra uygulamaya girmek istedigimde boş yeşil bir ekran açılıyor.

2495243

Kapalı Hesap
Avira yukledim avtestte sampiyon olmus simdi onu deniyorum bakalim

Konu Sahibi
Avira yukledim avtestte sampiyon olmus simdi onu deniyorum bakalim
Bence gereksiz bu uygulamalar, bunuda özellikleri hoşuma gitti o yuzden cihazda tutuyorum yoksa ne virüsü bulacakki ancak reklam yazılımı buluyor; bulduğu uygulamada icinde reklam olan uygulama ve işime yarayan uygulama onuda kaldiramam yani

emeğinize sağlık Ivan Ottodan sonra bir başka lisans görmek güzel

root suz cihazlarda kullanılırmı lisans geçerli olurmu

Konu Sahibi
çok sağol çogu program rootsuz cihazlarda çalışmıyor 2bin liralık cihazı garanti dışı bırakmak olmaz =)
Rootlu yazdigim sürümde rootsuz cihazda çalışıyor ama lisans kontorlu var onda ve lisans kontrolünü aşmak için root gerekiyor

Tepkiler: mad_relax2000
Rootlu yazdigim sürümde rootsuz cihazda çalışıyor ama lisans kontorlu var onda ve lisans kontrolünü aşmak için root gerekiyor
kurdum 2017 ye kadar süresi var kurulum çok kolay uzun zamandır uzak kalmışım yasal olmayan prolara dönüşüm iyi olacak =) çok sağol dostum

Sucrofe

Üye

Root'lu olmasa sen yoktun şimdi.

Tepkiler: mad_relax2000 ve Bahadir_fb

Sucrofe

Üye
Ben begendim. Adamlar çalışıyor. Bu arada