ametlim Üye kardeşim eline konula yüreğine bileğine sağlık teşşekkür ederim. ve her daim devamını bekleriz...
mürteza16 Üye Konu Sahibi ametlim' Alıntı: kardeşim eline konula yüreğine bileğine sağlık teşşekkür ederim. ve her daim devamını bekleriz... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim. Moderator arkadaşlarımız lisans sorunlu olanları paylaşmazsa ben her zaman lisans sorunu olmayanları paylaşırım.
ametlim' Alıntı: kardeşim eline konula yüreğine bileğine sağlık teşşekkür ederim. ve her daim devamını bekleriz... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim. Moderator arkadaşlarımız lisans sorunlu olanları paylaşmazsa ben her zaman lisans sorunu olmayanları paylaşırım.
onurkinq10 Üye Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu
Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu
mürteza16 Üye Konu Sahibi onurkinq10' Alıntı: Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Denemedim.
onurkinq10' Alıntı: Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu Yeni sürüme yükseltsek sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Denemedim.
mürteza16 Üye Konu Sahibi hayiaz' Alıntı: Tesekkürler yeni surum guncelledi sorun yok Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
onurkinq10 Üye mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben bugün sorun yaşadım çalışmıyor sözleşme filan kabul edin diyor kaldırdım
mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben bugün sorun yaşadım çalışmıyor sözleşme filan kabul edin diyor kaldırdım