Dr.Web Anti-virus v8.00.4 FULL APK TURKCE

arifkes

Üye
Eyvallah hacı sağolasın. 75 dolarlık uygulamayı beleşe kullanmak ayrı bi keyifmiş

kardeşim şimdi burada anlatacagim gibi yap ilk once zarchiveri google play storeden indir zarchiveri aç downloada gir orada dr.web v8.00.4.rar yaziyor o yaziya tikla arşivi aç yazisina tikla com.drweb klasorunu kopyalayip Android/data klasorunun icine yapistir daha sonra apk'yi kur dr.webi aç bir yazi gelecek kabul et de sonra varolan lisans anahtarini kullan de acilan menude dosyadan kopyala deyince işlem tamamlanmiş olacaktir.

ustam cok tşk.ederim dedigini yaptım ve 2016 yılına kadar uzattım emegine saglık :}tşk.ederim lisans dosyam 2016 yılına kadar uzatıldı emegine saglık ustam

paylaşım için teşekkürler

agoin

Üye
Aşşagı yukarı 3-4 satte bir linsans istiyor dosyayı data ya atıyorum aynı şekilde ama olmuyor samsung s3 kullanıcı sayımAşşagı yukarı 3-4 satte bir linsan istiyor dosyayı data ya atıyorum aynı sekilde ama sorun yaşıyorum samsung s3 kullanıcı yım. Lisans Suresi doldu uyarısı çıkıyor surekli

teşekkür ederim elime sağlık

AHMED...

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra işi bitti kaldırdım müsait bir zamanda tekRar kuracağım bu sürümü bakalım sıkıntı olacak mi

parmaktc

Üye

gymur

Üye
Tesekkurler