Dosya Yüklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dosya Yüklemek
Nasıl dosya yükleyebiliriz?

Konu Sahibi
Dosya yükleme grubuna müracaat ettim.sonuç yok

askci74

Üye
Dosya upload sitereri kullanarak yararlı paylaşımlar yapmanı öneririm. Mesela program türkceleştirip paylaş, mesela burada olmayan programlar bulup paylaş, resimli anlatımlar yap.

Rich4arD

Üye
Dosya upload sitereri kullanarak yararlı paylaşımlar yapmanı öneririm. Mesela program türkceleştirip paylaş, mesela burada olmayan programlar bulup paylaş, resimli anlatımlar yap.
Benim hepsinden var fakat bi program türkçelerştirme falan yok O işede mi girişsem ne yapsam
Ben de müracaat ettim sonucu bekliyorum.
Umarım kabul edilirim

'Patron

Üye
Yararlı ve düzenli paylaşımlar yapıyosan eğer zaten admin bu özelliği verir sana arkadaşım merak etme

Tepkiler: Rich4arD
Bana hep lazım oluyor. CFW dosyaları Türkçeleştirme Uygulama paylaşımı. Yetki için PM atmıştım aldım yetki.

Konu Sahibi
Bana hep lazım oluyor. CFW dosyaları Türkçeleştirme Uygulama paylaşımı. Yetki için PM atmıştım aldım yetki.

Bu programları nasıl Türkçeleştiriyorsunuz ? bende oyunları türkçeleştirip paylaşmayı düşünmüştüm.

Ozan

Admin
Dosya yükleme grubuna müracaat ettim.sonuç yok
Paylasım ve konularınıza baktıgımda, dosya ekleme yetkisinin oldukça yararlı olacağını düşünerek yetki verdim.
Bu sekilde, harici dosya kaynaklarına sürekli upload etmek zorunda kalan ve sitede uzun zamandır aktif konumda olan üyelere, dosya ekleme yetkisi vermekten çekinmiyoruz, bu özelligi sadece gerekli durumlarda kullanacaklarını bilerek.

Tepkiler: tempestshine
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...