Revengeful Emekli Yönetici hoşbulduk Bende bugünlerde Hopeless2 diye bir oyuna sardım. Süper bişey.3boyutlu savaş oyunu indirmene gerek yok direk internetten oynuyorsun counter ın haritalarını değiştirerek yapmışlar süper bişey sende gir beraber oynayak şimdi
hoşbulduk Bende bugünlerde Hopeless2 diye bir oyuna sardım. Süper bişey.3boyutlu savaş oyunu indirmene gerek yok direk internetten oynuyorsun counter ın haritalarını değiştirerek yapmışlar süper bişey sende gir beraber oynayak şimdi
Aziz™ Üye yok mert benim oynadığım sadece iki oyun var age of empires 3 ve need for speed most wanted başka oyun bilmem
yok mert benim oynadığım sadece iki oyun var age of empires 3 ve need for speed most wanted başka oyun bilmem
Revengeful Emekli Yönetici yanlış anlamıyorum ne kusuru ya yazacak bir konu bulamadım ondan yazamadım biliyorsun bir konu çıktımı ben devreye giriyorum xD
yanlış anlamıyorum ne kusuru ya yazacak bir konu bulamadım ondan yazamadım biliyorsun bir konu çıktımı ben devreye giriyorum xD