Revengeful Emekli Yönetici Samatya (Merkez) Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/ İstanbul Telefon: 212 459 60 00 (Santral) Randevu Tel:212 459 32 32 Faks: 212 632 00 60 Osmaniye Polikliniği Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar cd. Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy / İstanbul Telefon:212 543 63 75 (Santral) Randevu Tel:212 459 33 33
Samatya (Merkez) Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/ İstanbul Telefon: 212 459 60 00 (Santral) Randevu Tel:212 459 32 32 Faks: 212 632 00 60 Osmaniye Polikliniği Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar cd. Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy / İstanbul Telefon:212 543 63 75 (Santral) Randevu Tel:212 459 33 33
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: Samatya (Merkez) Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/ İstanbul Telefon: 212 459 60 00 (Santral) Randevu Tel:212 459 32 32 Faks: 212 632 00 60 Osmaniye Polikliniği Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar cd. Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy / İstanbul Telefon:212 543 63 75 (Santral) Randevu Tel:212 459 33 33 Genişletmek için tıkla ... saol kardesım
Revengeful' Alıntı: Samatya (Merkez) Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/ İstanbul Telefon: 212 459 60 00 (Santral) Randevu Tel:212 459 32 32 Faks: 212 632 00 60 Osmaniye Polikliniği Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar cd. Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy / İstanbul Telefon:212 543 63 75 (Santral) Randevu Tel:212 459 33 33 Genişletmek için tıkla ... saol kardesım
Revengeful Emekli Yönetici gerekirse resimleride verim. Binanın,doktarların,hemşirelerin () vs... Doktoların özgeçmişinide bulayım xD
gerekirse resimleride verim. Binanın,doktarların,hemşirelerin () vs... Doktoların özgeçmişinide bulayım xD
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: gerekirse resimleride verim. Binanın,doktarların,hemşirelerin () vs... Doktoların özgeçmişinide bulayım xD Genişletmek için tıkla ... 15 tercıhımı de yazım buaray hepsı hakkında yorum yapın ozamanist yazdım cogunu ..pınosum sen ıstdasın bılırsın
Revengeful' Alıntı: gerekirse resimleride verim. Binanın,doktarların,hemşirelerin () vs... Doktoların özgeçmişinide bulayım xD Genişletmek için tıkla ... 15 tercıhımı de yazım buaray hepsı hakkında yorum yapın ozamanist yazdım cogunu ..pınosum sen ıstdasın bılırsın
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: Ankara ya gelin Genişletmek için tıkla ... ankaradn yazmayı dusundum ama tutmaz..tek tercıh yaparım belkı..15 tercıh var yer cok..kalıyor ınsan ..herkes bır tarafa yuklenıyor dıger yerler bos kalıyor..ortada kalıyosun sende halil ist kalabalık ama sevıyorum hem cıkarsa orası cıkar..ist cıkma olasılıgı daha cok yada hıc cıkmıycak orasını dusunmek bıle ıstemıyorum
Revengeful' Alıntı: Ankara ya gelin Genişletmek için tıkla ... ankaradn yazmayı dusundum ama tutmaz..tek tercıh yaparım belkı..15 tercıh var yer cok..kalıyor ınsan ..herkes bır tarafa yuklenıyor dıger yerler bos kalıyor..ortada kalıyosun sende halil ist kalabalık ama sevıyorum hem cıkarsa orası cıkar..ist cıkma olasılıgı daha cok yada hıc cıkmıycak orasını dusunmek bıle ıstemıyorum
Revengeful Emekli Yönetici ya tutarsa. Ankara okadar zormu yaw --------------- Ekleme --------------- ODTÜ ,Ankara Üni. , Gazi falan var bunlar üniversitemi ya
ya tutarsa. Ankara okadar zormu yaw --------------- Ekleme --------------- ODTÜ ,Ankara Üni. , Gazi falan var bunlar üniversitemi ya
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: ya tutarsa. Ankara okadar zormu yaw --------------- Ekleme --------------- ODTÜ ,Ankara Üni. , Gazi falan var bunlar üniversitemi ya Genişletmek için tıkla ... mucize
Revengeful' Alıntı: ya tutarsa. Ankara okadar zormu yaw --------------- Ekleme --------------- ODTÜ ,Ankara Üni. , Gazi falan var bunlar üniversitemi ya Genişletmek için tıkla ... mucize
Revengeful Emekli Yönetici ben bu 3ünden birine girerim Allahın izniyle --------------- Ekleme --------------- Babam Üni.kazanırsam bana araba alacağını söyledi. Eğer bunlardan birini kazanırsam Ferrari veya Lamborghini alır artık
ben bu 3ünden birine girerim Allahın izniyle --------------- Ekleme --------------- Babam Üni.kazanırsam bana araba alacağını söyledi. Eğer bunlardan birini kazanırsam Ferrari veya Lamborghini alır artık
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: ben bu 3ünden birine girerim Allahın izniyle --------------- Ekleme --------------- Babam Üni.kazanırsam bana araba alacağını söyledi. Eğer bunlardan birini kazanırsam Ferrari veya Lamborghini alır artık Genişletmek için tıkla ... ıns ama benımkı unv deıl calısmaya gtcem kazanırsam
Revengeful' Alıntı: ben bu 3ünden birine girerim Allahın izniyle --------------- Ekleme --------------- Babam Üni.kazanırsam bana araba alacağını söyledi. Eğer bunlardan birini kazanırsam Ferrari veya Lamborghini alır artık Genişletmek için tıkla ... ıns ama benımkı unv deıl calısmaya gtcem kazanırsam