Perfect! Üye Aziz' Alıntı: şükür iyiyim Halil sağol.. sen nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim
Revengeful Emekli Yönetici İyidir nolsun.Bende bu havada birazdan derse gidicem offffff --------------- Ekleme --------------- selam Aziz hoşgeldin naber
İyidir nolsun.Bende bu havada birazdan derse gidicem offffff --------------- Ekleme --------------- selam Aziz hoşgeldin naber
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: İyidir nolsun.Bende bu havada birazdan derse gidicem offffff --------------- Ekleme --------------- selam Aziz hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... ne dersi --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: selam dostlar nasılsınız.? Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim aziz sen nasılsın
Revengeful' Alıntı: İyidir nolsun.Bende bu havada birazdan derse gidicem offffff --------------- Ekleme --------------- selam Aziz hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... ne dersi --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: selam dostlar nasılsınız.? Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim aziz sen nasılsın
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: dersanaye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... nie ki ya daha dersane kaldımı ben bile gitmiyom
Revengeful' Alıntı: dersanaye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... nie ki ya daha dersane kaldımı ben bile gitmiyom
Revengeful Emekli Yönetici Dersanenin yaz programı işte Bir Program verdiler.Programda 3 grup var (yükselen,yıldızlar,mb1r gurupları)birini seçin dediler.Seçtim şimdi o grubun derslerini ve ödevlerini yapıyorum...
Dersanenin yaz programı işte Bir Program verdiler.Programda 3 grup var (yükselen,yıldızlar,mb1r gurupları)birini seçin dediler.Seçtim şimdi o grubun derslerini ve ödevlerini yapıyorum...
Perfect! Üye Aziz' Alıntı: Halil sen nasilsin senden ne haber..? Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende çıkmak zorunda kaldım bi ıslandım geldim
Aziz' Alıntı: Halil sen nasilsin senden ne haber..? Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende çıkmak zorunda kaldım bi ıslandım geldim