minoo Üye Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) minoo, Seboist bi de misafirimz var abisi
Perfect! Üye minoo' Alıntı: uykm qeldi yaw Genişletmek için tıkla ... uykum yokta uyusam iyi olcak babam uyanacak gibi gazoz da yok
minoo' Alıntı: uykm qeldi yaw Genişletmek için tıkla ... uykum yokta uyusam iyi olcak babam uyanacak gibi gazoz da yok
minoo Üye halil09' Alıntı: uykum yokta uyusam iyi olcak babam uyanacak gibi gazoz da yok Genişletmek için tıkla ...
halil09' Alıntı: uykum yokta uyusam iyi olcak babam uyanacak gibi gazoz da yok Genişletmek için tıkla ...
Aziz™ Üye güzel kardeşlerim benim konuyu boş bırakmamak düşünceniz için teşekkür ederim.. Mert'te zahmet edip gelse ..
güzel kardeşlerim benim konuyu boş bırakmamak düşünceniz için teşekkür ederim.. Mert'te zahmet edip gelse ..
Perfect! Üye Aziz' Alıntı: günaydın Halil hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... ben hep burda gibiydim hoşbuduk nasılsınz
Aziz' Alıntı: günaydın Halil hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... ben hep burda gibiydim hoşbuduk nasılsınz