dostlar bi durum var yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
dostlar bi durum var yardım lazım
uzun zamandır telefonsuzum biliyorsunuz,sizce ne alayım e72 mi alayım yoksa se hazel mı yada bunların benzerleri.

kesinlikle s.e hazel benim arkadaşımda var gerçekten güzel bi telefon 5 mp kamerası gereğinden fazla iyi çekim yapıyo

Konu Sahibi
ses kalitesi nasıl üstad

Konu Sahibi
evet dostlar yokmu önerisi olan

buket2

Üye
sony ericsson evet kamerası gerçekten iyi çekim yapıyor ama gerçekten sürekli arıza yapan bir marka... teknik serviside başlı başına problem o yüzden ben tavsiye etmem...arızalanırsa vay haline uğraş dur. e72 gayet güzel bir telefon ama onunda sar değeri çok yüksek onun haricinde güzel bence..

htc touch 2 alabilirsin kardeş windows mobil işletim sistemi var bi araştır derim

dufy85

Üye
e 72 nin sar değerinin yüksek olduğunu bilmiyordum. onun için dokunmatik istemeyenler adına iyi bir telefon gibiydi benim için.

se zaten sorunlu telefon hiç bulaşma derim

pRime.

Üye
E72 tavsiye ederim, çok başarılıdır.

s.e basar be abi e72 miymiş peh istersen diğer android tabanlı bu fiyatlarda cihazlara bakabilirsin

Konu Sahibi
aslında dostlarım düşüncem 1 yıl kadar bu telefonu kullanmak sonra ikinci telefon olarak köşeye atmak,acil ihtiyacım olduğu için istediğim telefonlar türkiyeye gelinceye kadar en azından rahat kullanayım.ama ucuza kaçmam aklınızda iyi makina varsa 1000e kadar yolu var,önerilerinizi bekliyorum.
ayrıca yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...