Doodle Jump Rekor 298 BİN Daha fazla yapan varsa resim atsın merak ettim :)

oha ben 18 bin de kaldım ufo yu geçemiyom, söylesenize neler değişiyo yukarı çıktıkça

ahmetc503

oha ben 18 bin de kaldım ufo yu geçemiyom, söylesenize neler değişiyo yukarı çıktıkça
ufoyu geçmek için ufonun altına veya yakınlarına geldiğinde ekrana bikaçkere bas ateş ediyo

lolaman

Üye
Siz olayı aşmışınız yhaw bn 38 binde kaldım bide harbi o 8 milyonlar hiledir be.

Dtn

Üye
oo seninki ne ki,45bin yaptım ben helal

mıttık

Üye
yha online skorlara bakın milley milyonlar yapıyo siz hala bin lerin hesabını yapıyonuz java programlamayı bilen birsi buna çok rahat hile bulur ayrıca yani isterseniz biraz uğraşıp oyunu 8 milyondan başlıcak şekilde ayarlarsınız direk en yüksek skor

hileyi bulsak türkler katrilyon yapar

Konu Sahibi
mıttık o hile değil iphone da hiç oynamadın heralde sen

beyler cok basit hile boyutyla uğraşmadım sütunlari yanyana dızılı bı harıta yaptm ayrıca iyi oynayan varsa blir 50.000 dn sonra harta başa sarar bu yüzden ful aynı blok hartasnı yapıp enjecte ettm oyunu kendı başna bırakn o otomatk olarak puan atlyo .d

nereden indircem ben doodle jump oyununu yha bilen warmı?????? şimdinen teşekkürler hacılar : xD

s_uzun

Üye
kaç saat sürdü 298bin yapmak?

nike497

Üye
la bn en fzla 147 bn yaptm

honhon12

Üye
ben daha acemiyim rekor 21 bin

Konu Sahibi
38 dk filan sürdü arkadaşlar daha yapıcaktım fakat 300 bine gelieken heyecenlandım

----------Eklendi @ 19:59:12 ---------- Yazıldı @ 19:57:53 ----------

sizin için uzun bir aradan sonra gine deniyeceğim

----------Eklendi @ 20:17:20 ---------- Yazıldı @ 19:59:12 ----------

iyi gaza gelmiştim aslında ama çok küçük bir farkla düştüm 98177 öldum

tanako

Üye
nasıl hile yaptın