donma sorunu !!!!!!!!!!

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
donma sorunu !!!!!!!!!!
Mrb arkadaşlar lumia 620 kullanıcısıyım. Ekran kilidi aktif olmadan önce ekran hafif kararıyor ya tam o esnada ben ekrana dokunduğumda ekran donuyor ancak tuş kilidini kapatıp açtıktan sonra düzeliyor. Sizce sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim ?

NUD

Üye
yazılımını güncelledin mi ?

nanotex

Üye
Sakın fotmat atma sistemin açığı o. Ne şekilde donduğunu biliyorsun. Aslında o donmak değil sadece kilit ekranı arkaplanı gözüküyor. Düzeltmesi basit power tuşuna 2 kez basıyorsun.

Donma sorunu son güncellemelerden sonra pek kalmadı.
Geçtiğimiz günlerde gelen güncellemeyi yapmış mıydınız?

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
Nanotex kardeş çözümünün o olduğunu bende biliyorum ama sorunu kökten çözmek istiyorum . Evet kardeş yazılımı geçenlerde güncelledim ve cihazdaki donmaların %40 falan düzeldi ama şimdide oyunda internetten atma başladı bide kilit ekranı aktif olmadan önce ekrana dokunduğumda donma oluyor bide buraya veya başka Bi foruma cvp yazarken klavye sürekli atıp duruyor bu 3 sorunu çözersem cihazın hiç bir sıkıntısı kalmayacak ..

nanotex

Üye
Kökten çözmek için sorunu microsoft un çözüp güncelleme yayınlamasını bekleyeceksin

Ayrıca maxicep.com için klavye genel olarak bir gelip bir gidiyor.

O yüzden maxicep mobile sürümünü kullanmalısın.Sayfanın en altında iletişim yazısının solunda "--maxicep" yazan yeri mobil sürüm olarak değiştirirsen sorunsuzca ve daha hızlı kullanabilirsiniz

Sakın fotmat atma sistemin açığı o. Ne şekilde donduğunu biliyorsun. Aslında o donmak değil sadece kilit ekranı arkaplanı gözüküyor. Düzeltmesi basit power tuşuna 2 kez basıyorsun.

Eğer bende yanlış anlamadıysam bu arkadaşımızın dediği şey doğru donma değilde 2 kez basınca düzeliyor .