Utku Üye geçen gün söylediğimde 20 dakika geç kaldı adamın maaşından gidiyor diye parayı verdim ----------Eklendi @ 11:52:28 ---------- Yazıldı @ 11:49:47 ---------- Cestlavie' Alıntı: Süper Yok sordum senin maaşından gidiyorsa vereyim kardeş dedim, dedi yok abi olan firmaya oluyor. Genişletmek için tıkla ... Çalışan bir arkadş bizden alınıyor demişti
geçen gün söylediğimde 20 dakika geç kaldı adamın maaşından gidiyor diye parayı verdim ----------Eklendi @ 11:52:28 ---------- Yazıldı @ 11:49:47 ---------- Cestlavie' Alıntı: Süper Yok sordum senin maaşından gidiyorsa vereyim kardeş dedim, dedi yok abi olan firmaya oluyor. Genişletmek için tıkla ... Çalışan bir arkadş bizden alınıyor demişti
Dafny Üye Aege' Alıntı: Ne kadar çok pizza söylersek o kadar geç geliyor 3 pizzayı yarım saatte getirdiklerini hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... Geldi. Utku' Alıntı: Çalışan bir arkadş bizden alınıyor demişti Genişletmek için tıkla ... O parayı cebe atmıştır , patrona da geciktik demiştir.
Aege' Alıntı: Ne kadar çok pizza söylersek o kadar geç geliyor 3 pizzayı yarım saatte getirdiklerini hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... Geldi. Utku' Alıntı: Çalışan bir arkadş bizden alınıyor demişti Genişletmek için tıkla ... O parayı cebe atmıştır , patrona da geciktik demiştir.
mstf_l Üye Dafny' Alıntı: Geldi.O parayı cebe atmıştır , patrona da geciktik demiştir. Genişletmek için tıkla ... Olabilir
Dafny' Alıntı: Geldi.O parayı cebe atmıştır , patrona da geciktik demiştir. Genişletmek için tıkla ... Olabilir
greenmile Üye 1 dakikanın lafını mı yapıyosun ya adamın zaten aldığı asgari ücret belki daha altında 1 saatte olsa öyle birşey yapmam şahsen
1 dakikanın lafını mı yapıyosun ya adamın zaten aldığı asgari ücret belki daha altında 1 saatte olsa öyle birşey yapmam şahsen