Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım
çok kötü bir durum , emniyet hiçbir şekilde hiçkimsenin tc kimlik ve özel bilgileri sormaya hakkı yoktur ,aman dikkat ediniz.
aynen öyle bnde zaten gerçek olduğuna inanmadım ama bana kızınca bnde bi korktum ne dalgası kızım dedi bana
nazlıcan ,insanlar para için ne kılıklara giriyorlar , konuşma şekli bozuk bir kere onun , ahh bana denk gelse kızımı gösterirdim hani.. Bir daha başına vermesin senin kimsenin.
Beni Böyle Arayanları Küfürle Geri Gönderiyorum, Sorun Yok
Eğer Gerçekten Polisse Benim Babamda Polis
insan o anda bişey diyemyr işte. amin ALLAH kimsenin başına vermesin ne dümenler dönüyor dediğin gibi..
Birde +359 koduyla bulgaristandaymiş gibi arıyorlar bir sürü şebeke var. Sadece 900lu hatlardan biri aradı. Ama sesi kaset gibiydi.
-Beni arar misin canım.
Deyiş o deyiş sonra kapattı.
geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım
babanız okkalı bi konuşma yapmış demekki
o ülkelerarası telefon kodu beni de arıyor ama nedense hiç açma fırsatım olmadı çoğu zaman çağrı atıp duruyorlar,evlenmek isteyenler falan para tuzağı bunlar , dikkat etmek lazım.
telefon çıkmyrdu ki babam konşma yapabilsin
O olayda amac geri donmenizi saglamak dönünce dksı 60-70 $ gibi birsey kitleniyor
Benim anlamadığım giden dakkalari nasıl paraya çeviriyorlar kredi dönüştürücü banka ve operatorlerde var diye biliyorum. Demekki işi buyutmusler.
- - - Eklendi - - -
aramam ki ben öyle bir kere aradı kadının biri bizi kurtarın biz bulgaristan'ta kötü muamele görüyoruz yardım edin , yanımıza gelin Türkiye'ye götürün evlenelim veya hayatımızı kurtarın demişti birisi.hattım uluslararası aramalara açık meraklı olsam herhalde arardım
- - - Eklendi - - -
aramayın arkadaşlar sözü uzatıp hakkınızı gasp ediyorlar , dünyada çirkev insan çoğalmış, Allah ıslah etsin bunları.
Benim anlamadığım giden dakkalari nasıl paraya çeviriyorlar kredi dönüştürücü banka ve operatorlerde var diye biliyorum. Demekki işi buyutmusler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?