Telefon Tavsiyesi Dokunmatik Mi Tuşlu Mu

Dokunmatik mi Tuşlu mU

• Dokunmatik

Kullanılan: 43 60.6%
  • Tuşlu

Kullanılan: 28 39.4%

• Kullanılan toplam oy
    71
    Konu Sahibi
Dokunmatik Mi Tuşlu Mu
Dokunmatik telefon mu sizce daha iyi tuşlu telefon mu?

Dokunmatik çok daha şık ve eğlenceli ama tuşlu daha sağlam yinede dokunmatik diyorum. 5800ı örnek vererek

scuf

Üye
gelişen teklonojiyle brililte artık tuşlu telefonların devri yavaş yavaş kapanıyor bütün telefon firmaları dokunmatik ekranlı telefonlar üretmeye başladı ve gittikçede gelişiyor benim açımdan dokunmatik telefon kullanmak tuşluya göre daha kolay ve daha zevkli heleki internete dolaşırken , tuşlu telefonlarla dolaşmak tam bir eziyet özelliklede dokunmatik ekrana alışınca tuşlu teli kullanasım gelmiyor bir daha

Teğmene katılıyorum Yani estetik yeter dedigim gibi

Evet Ben Nokiadan başka Telefon Kullanmadım.Ama Nokia Tuşlu Telefonlarda Estetik 0 Diye Bilirim Ama En azından Dokunmatikte Tuş Yok ve Estetik Güzel..Dokunmatik Devri Başlıyor..

kesinlikle dokunmatik ekran ama dokunmatikte oyun oynamak biraz zor mesela araba yarışı

Ne olursa olsun Yinede tuşlu Onun tadı hiç bi yerde yok ))

DOKUNMATİK GÜZEL ŞIK KULLANIŞLI ***5800***V40***

CS BETA

Üye
DOKUNmatik ve qwert klavyeli bu 2si oln teller dha ii

bencede dokunmatık ıyı. Tuşlar bence artık fazlalık. Teknoljiye ayak uydurmak gerek. Yoksa geri kalırsınız. Tabi n97 de ayrı bi başka olay

free

Üye
internet amaçlı kullanacağım dokunmatik mi tuş lu mu tavsiye edersiniz

tayren

Üye
dostum dokunmatikten bıkarsın da bozarsında çizersinde kapak pahalıda ok o yuzden no torchmobile ok,

Captain

Üye
ne çabuk unuttunuz kullandığınız tuşlu telefonları ya bi kere tuşlu telefon kullanmanın zevki hiç bir yerde yok bence daha kullanıslı daha güzel, her yere düştüğünde ay ekran kırıldı mı ay çizildimi demek zorunda kalmıyorsn ayrıca ekrana ellerinde dokunup ekranı da kirletmiyorsun çoğu zaman temiz oluyor ekran bunları da düşünmek lazım

Revengeful

Emekli Yönetici
Dokunmatik
İphone mesela

bence her ikiside olmalı telefonda...

sanırım böyle teelefonlar var nokıa nın

free

Üye
arkadaşlar başka konu açmayayım dedim.cevaplarınızı bekliyorum.
nedeniyle beraber yorum yaparsanız daha iyi olur.şimdiden teşekkür

internet amaçlı kullanacağım dokunmatik mi tuş lu mu tavsiye edersiniz

arnie

Üye
benim ellerim terliyor ama dokunmatik telefon istiyorum önerdiğiniz telefon
varmı