iyavuzoz Üye Konu Sahibi rakın rol - - - Eklendi - - - la bumsimili her şarkıya uyuyo - - - Eklendi - - - bumsimiliyi yapan adamın alnından öpeyim - - - Eklendi - - - bum simili değil bu simili
rakın rol - - - Eklendi - - - la bumsimili her şarkıya uyuyo - - - Eklendi - - - bumsimiliyi yapan adamın alnından öpeyim - - - Eklendi - - - bum simili değil bu simili
iyavuzoz Üye Konu Sahibi üatteki otostopcu - - - Eklendi - - - solda tek gözü gözüken ismail - - - Eklendi - - - sen de buraya bakıp gülensin - - - Eklendi - - - bak bak kız sana bişey diyo
üatteki otostopcu - - - Eklendi - - - solda tek gözü gözüken ismail - - - Eklendi - - - sen de buraya bakıp gülensin - - - Eklendi - - - bak bak kız sana bişey diyo
doctorrr Üye evet şimdi herkes doctor diyor diye böyle yaptım hem beni herkes böyle tanıdı bidaha değiştirmeye ihtiyacım yok
evet şimdi herkes doctor diyor diye böyle yaptım hem beni herkes böyle tanıdı bidaha değiştirmeye ihtiyacım yok
Mad EagLe Üye doctorrr' Alıntı: evet şimdi herkes doctor diyor diye böyle yaptım hem beni herkes böyle tanıdı bidaha değiştirmeye ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... hee anlamadım
doctorrr' Alıntı: evet şimdi herkes doctor diyor diye böyle yaptım hem beni herkes böyle tanıdı bidaha değiştirmeye ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... hee anlamadım