Dafny Üye &&BERKAY&&' Alıntı: bu kızlara bi haller oldu daha yaşın kaç başın kaç bi erkeğe güvenmek için Genişletmek için tıkla ... güvenmekle kalmadığı kesin
&&BERKAY&&' Alıntı: bu kızlara bi haller oldu daha yaşın kaç başın kaç bi erkeğe güvenmek için Genişletmek için tıkla ... güvenmekle kalmadığı kesin
.BlueTR Üye Utku™;3136075' Alıntı: ...........................................................................................daha 14 yaşındasın Genişletmek için tıkla ... e bende daha 13 yaşındayım ama bilioruz böle şeyleri daha 5 yaşında öğrendik bu kadar tuhaf olan şey nedir anlamadım doğrusu...
Utku™;3136075' Alıntı: ...........................................................................................daha 14 yaşındasın Genişletmek için tıkla ... e bende daha 13 yaşındayım ama bilioruz böle şeyleri daha 5 yaşında öğrendik bu kadar tuhaf olan şey nedir anlamadım doğrusu...
Samsun55'' Üye HeiLmasTer®' Alıntı: korunsaydınız bari her şeyi ben öğretmeyim Genişletmek için tıkla ... doğru diyosun prezevaktif felan almaya parası yoksa poşet felan geçirseydi keşke
HeiLmasTer®' Alıntı: korunsaydınız bari her şeyi ben öğretmeyim Genişletmek için tıkla ... doğru diyosun prezevaktif felan almaya parası yoksa poşet felan geçirseydi keşke
arslansem Üye Ben o anne babaya ne diyeyim bilmiyorum ki..Kızlarının hamile olduğunun farkına varamıyorlar daha.Gece sancısı tutuyor ve bayoda doğum yapıyor film gibi yahu.Ne günlere kaldık..
Ben o anne babaya ne diyeyim bilmiyorum ki..Kızlarının hamile olduğunun farkına varamıyorlar daha.Gece sancısı tutuyor ve bayoda doğum yapıyor film gibi yahu.Ne günlere kaldık..
arslansem Üye Samsun55''' Alıntı: bebeği atmasaydı keşke o anne babaya oyuncak bebek diye yuttururdu kolaylıkla Genişletmek için tıkla ... İyi dedin..Şaşırmazdım hikaye böyle devam etseydi..
Samsun55''' Alıntı: bebeği atmasaydı keşke o anne babaya oyuncak bebek diye yuttururdu kolaylıkla Genişletmek için tıkla ... İyi dedin..Şaşırmazdım hikaye böyle devam etseydi..