lovestar Üye İbrahim' Alıntı: Doğum günlerininzi kutlarım..Benimki kutlanmamıştı..(24 Temmuz '09) Genişletmek için tıkla ... Adem' Alıntı: Hepinizin doğum gününü kutluyorum arkadaşlar. Ailenizle, sevdiklerinizle ve bizimle nice senelere... Genişletmek için tıkla ... Salih' Alıntı: doğum gününüz kutlu olsun.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim dostlarım.iyiki varsınız...
İbrahim' Alıntı: Doğum günlerininzi kutlarım..Benimki kutlanmamıştı..(24 Temmuz '09) Genişletmek için tıkla ... Adem' Alıntı: Hepinizin doğum gününü kutluyorum arkadaşlar. Ailenizle, sevdiklerinizle ve bizimle nice senelere... Genişletmek için tıkla ... Salih' Alıntı: doğum gününüz kutlu olsun.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim dostlarım.iyiki varsınız...
LAZOFLU Emekli Yönetici Benim için üçü birbirinden değerli arkadaşların doğum günlerini kutlar. Sağlık, sıhhatle uzun ömürler gecirmelerinizi dilerim. Mutlu yıllar....
Benim için üçü birbirinden değerli arkadaşların doğum günlerini kutlar. Sağlık, sıhhatle uzun ömürler gecirmelerinizi dilerim. Mutlu yıllar....
lovestar Üye LAZOFLU' Alıntı: Benim için üçü birbirinden değerli arkadaşların doğum günlerini kutlar. Sağlık, sıhhatle uzun ömürler gecirmelerinizi dilerim. Mutlu yıllar.... Genişletmek için tıkla ... güzel dileklerin için sağol takımdaşım kardeşim benim.eyvallah...
LAZOFLU' Alıntı: Benim için üçü birbirinden değerli arkadaşların doğum günlerini kutlar. Sağlık, sıhhatle uzun ömürler gecirmelerinizi dilerim. Mutlu yıllar.... Genişletmek için tıkla ... güzel dileklerin için sağol takımdaşım kardeşim benim.eyvallah...
DiaBLoS Admin Değerli arkadaşlarım , Yarınıyok , lovestar , turkordu kusura bakmayın daha yeni giriyorum...Biliyorsunuz arada online olabiliyorum tatilde olduğum için. Nice yıllar diliyorum hepinize.Doğum gününüz kutlu olsun...
Değerli arkadaşlarım , Yarınıyok , lovestar , turkordu kusura bakmayın daha yeni giriyorum...Biliyorsunuz arada online olabiliyorum tatilde olduğum için. Nice yıllar diliyorum hepinize.Doğum gününüz kutlu olsun...