hrn_07 Üye Maxicepte aktif olmadan önce olmuş senin doğum günün 1 ay sonra deyim bari Dogum gunun kutlu olsun benim borusan asım kocabıyık anadolu teknik meslek liseli dostum
Maxicepte aktif olmadan önce olmuş senin doğum günün 1 ay sonra deyim bari Dogum gunun kutlu olsun benim borusan asım kocabıyık anadolu teknik meslek liseli dostum
Aziz™ Üye küs olduğumuz için o zaman söyleyememiştim.konunu üste çıkması iyi oldu..geç oldu güç olmasın dedim.. doğum günün kutlu olsun Enes.. nice senelere..
küs olduğumuz için o zaman söyleyememiştim.konunu üste çıkması iyi oldu..geç oldu güç olmasın dedim.. doğum günün kutlu olsun Enes.. nice senelere..
Aziz™ Üye olsun yahu deliye hergün bayram hesabı bizimki.. ulen yine misafirler var konuda kışt kışt hoşt.. tekerleme gibi oldu yahu..
olsun yahu deliye hergün bayram hesabı bizimki.. ulen yine misafirler var konuda kışt kışt hoşt.. tekerleme gibi oldu yahu..
hrn_07 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Teşekkür ederim Harun, Borusan a girer umarım Genişletmek için tıkla ... bişi değil kocabıyık lı enes
TuRkiShCowboy' Alıntı: Teşekkür ederim Harun, Borusan a girer umarım Genişletmek için tıkla ... bişi değil kocabıyık lı enes
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Olm sen öyle okul gördün mü la Ada gerek yok kendisi yeter Gerçi hocalar biraz şey ama olsun
hrn_07 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Olm sen öyle okul gördün mü la Ada gerek yok kendisi yeter Gerçi hocalar biraz şey ama olsun Genişletmek için tıkla ... varoll bu arada bi kutladım ben şimdi kutlanıyo doğum günün
TuRkiShCowboy' Alıntı: Olm sen öyle okul gördün mü la Ada gerek yok kendisi yeter Gerçi hocalar biraz şey ama olsun Genişletmek için tıkla ... varoll bu arada bi kutladım ben şimdi kutlanıyo doğum günün