Ozan Admin 18' ine birlikte girmiştik yanyana, bu sefer yanında olmasam da emin ol aynı temennilerle yeni yaşını kutluyorum . Mutlu ve sağlıklı yıllar Salihcim
18' ine birlikte girmiştik yanyana, bu sefer yanında olmasam da emin ol aynı temennilerle yeni yaşını kutluyorum . Mutlu ve sağlıklı yıllar Salihcim
Pure Life Üye arslansem' Alıntı: Ben dedim Peri Kızı'na konu aç diye ama unuttu mu ya da başka bişeyde olabilir anlayamadım Doğum günün kutlu olsun Salih..Nice hayırlı yıllara.. Genişletmek için tıkla ... kuru kuru olmasın hediye alıcam doğum günün kutlu olsun cnım
arslansem' Alıntı: Ben dedim Peri Kızı'na konu aç diye ama unuttu mu ya da başka bişeyde olabilir anlayamadım Doğum günün kutlu olsun Salih..Nice hayırlı yıllara.. Genişletmek için tıkla ... kuru kuru olmasın hediye alıcam doğum günün kutlu olsun cnım
CryDaqqeR Üye Doğum günün kutlu olsun Salih geçen sene kontör gönderememiştim ama bu sene de göndermicem
Salihyet Üye Doğum günümü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama çok yoğun bir program ardından birde deniz sezonunu yeni açtım yanıklar içerisindeyim teşekkür ederim tekrar
Doğum günümü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama çok yoğun bir program ardından birde deniz sezonunu yeni açtım yanıklar içerisindeyim teşekkür ederim tekrar