OttomaN TigeR
Üye
maxicep'ten üyelik al
Bir gül ver. Emin ol gülün etkisi kalıcıdır.
Abi şimdi yanlış anlaşılmak ta vararkadaşım sadece
Vallahi sen bilirsin Adem ama ben verirdim, çiçek illaki hoşlandığın yada sevdiğin birisine verilir diye bir kaide yok, arkadaşına da verebilirsin pek tabi... Verirken; "Canım arkadaşım bu gül mutlak olarak bir gün kuruyup solacak ama benim dileğim; yüreğinin bir ömür boyu saflığını ve güzelliğini yitirmemesidir, mutlu yıllar." diye bir not yaz ver bence...Bir gül ver. Emin ol gülün etkisi kalıcıdır.
Abi şimdi yanlış anlaşılmak ta vararkadaşım sadece
Yok artıkTelefonuna kontör yükleyebilirsin hediye bulamazsan
Konuyu sapıtmayalım
Yok artıkBayram'da çocuğa verilen harçlık gibi
Vallahi sen bilirsin Adem ama ben verirdim, çiçek illaki hoşlandığın yada sevdiğin birisine verilir diye bir kaide yok, arkadaşına da verebilirsin pek tabi... Verirken; "Canım arkadaşım bu gül mutlak olarak bir gün kuruyup solacak ama benim dileğim; yüreğinin bir ömür boyu saflığını ve güzelliğini yitirmemesidir, mutlu yıllar." diye bir not yaz ver bence...
gökçen abi bana âşık olmayı özendiriyorsun ya
Tam yaşındasın Osman. Ben de senin yaşındayken aşık olmuştum.gökçen abi bana âşık olmayı özendiriyorsun ya
Tam yaşındasın Osman. Ben de senin yaşındayken aşık olmuştum.
gökçen abi....
kızla muhabbet var. Hoşlanmada var oda hoşlanıyor. Ama bende cesaret ne gezer gidip konuşmak için.
Reddedilmekten mi korkuyorsun?
gökçen abi....
kızla muhabbet var. Hoşlanmada var oda hoşlanıyor. Ama bende cesaret ne gezer gidip konuşmak için.
Reddedilmekten mi korkuyorsun?
hayır abi reddilmektem korkmuyorum.. Yani kıza açılmaya korkuyorum. Elim ayağıma, ayağım koluma dolaşıyor. Heyecan basıyor beni....
Anladım Osman'ım...hayır abi reddilmektem korkmuyorum.. Yani kıza açılmaya korkuyorum. Elim ayağıma, ayağım koluma dolaşıyor. Heyecan basıyor beni....
güzel fikir kardeşim düşünüyorum onuIsmini yazılı olduğu kalpli kolye.. Ademcim
Osman (@astrosman) bi fikir verdi onu düşünüyorum ama diğer arkadaşlarında fikirlerini de bekliyorumgüzelmiş
----------Eklendi @ 11:05:37 ---------- Yazıldı @ 11:03:20 ----------
bir de ona kalıcı bir şey vermeni öneririm. böyle baktığında seninle geçirdiği günleri hatırlayabileceği...ya da yanında taşıyabileceği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?