DNS sunucusu yanıt vermiyor

Konu Sahibi
DNS sunucusu yanıt vermiyor
arkadaslar bu sabah pc yı actıgımda internet baglantımın ustunde bı unlem ısaretı vardı . internet baglantısı falan etkın yazıodu yanı ınternete baglı gıbı gozukuodu ancak ınternete gıremıodum sorunları gıder yaptıgımda ıse sole bı problem buldu '' DNS sunucusu yanıt vermiyor ''. dun aksama kadar normal ınternete gırebılırken sabah neden bole bı problem cıktı anlamıs dıılım. bu sorunu nasıl cozebılırım yardımlarınızı beklıyorum . işletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit , internetim kablosuz baglantı

salkin

Üye
kardeşim senin yapman gerekn modemin arkasında ki reset düğmesi var ona 10 saniye basılı tutup çekmek. yalnız açma kapama demiyorum küçük delikli reset düğmesi. bu aşamadan sonra modemi tekrar kurmalısın bunun için de ttnet müşteri hattı 440375 den ücretsiz destek alartak sorununu ortadan kaldırabilirsin . haydi kolay gelsin kardeşim sana . denedikten sonra cevabını bekliyorum

Konu Sahibi
ustad o dedıgını yaptım modemı yenıden kurdum sıfırlandı yanı modem sımdı tekrar ınternete baglanayım dedım aynı hatayı alıorum ancak dns ı 4.2.2.4 ve 4.2.2.1 olarak ayarladıgımda ınternete baglanıo hata halloluo

salkin

Üye
şuan sorun var mı kardeşim

Konu Sahibi
dns ı ayarlayınca yok ama pc yı her yenıden baslattıgımda da dns ı yenıden ayarlamam gerekıo

salkin

Üye
anladım kardeşim ben bildimi yardımcı olmaya çalıştım (: işallah kesin bir sonucu bulursun.

aykudo

Üye
dns ayarlarına nerden giriliyor ve dns sunucusu yanıt vermiyor pls yardım çözebilir misiniz yoksa tamirlik bir sorun mu ? yardım