• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

dj_emre serin_ask-dediğin_laftır-derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mctwist

Üye
    Konu Sahibi
dj_emre serin_ask-dediğin_laftır-derler

ben emeğe hak veririm ama nedense emre jingle koymamış onun yerine kantık koymuş

sizin için insan lekelemek kolay alın size kanıtlar sizin kanıtlarınızı görelim öyle konuşun
1-DJ Kantiğin Tüm şarkılarının yapılış videoları vardır
2-emre yarım version koymuş kantık tam version koymuş
3-emrenin kinde ritimde ritim üstüne ritim atılmış kantık ın ki sade bi şekilde gidiyor
4-emreninkinde acapella vocal ler yarım Kantiğin tam
5-Alın size kapak video linki baştan sona izleyin
Arkadaşlar Kantiğe Hırsız diyen isanlar(insan bile diyemiyorum) Bu konuyu dikkatli baksın ve Videoyu sonuna kadar izleyin

mctwist

Üye
    Konu Sahibi
ben napim olim bu vid e oyu eklediğimin parçanın videosunu koy

djkantik

Üye
dj cix daha düne kadar msn de yalvaran yalanan yalakalık yapan bir loop için 50000000 kere takla atan nasıl bi kişiliğin var çözemedim yakıştıramıyorum size izle production nasıl yapılır zaten tuncay kardeşimiz vermiş teşekkürler tuncay

--------------- Ekleme ---------------

izle videoyu sonuna kadar tüm parçalar var

--------------- Ekleme ---------------

izle sonuna kadar

Kantik aga sana katılıorum bu insanlar böyle önce sömürür sonra tanımaz lar ne olduklarını unuturlar ilerlemek için başkalarının emeklerini yok sayıp çalarak biyere gelmeye çalışırlar

djkantik

Üye
şahsiyetini kişiliğini kaybetmiş bi yalakadan ne bekliyorsun ki hadi hiçbişey yapamıyon şahsını gururunu ayak altına aldırracak şeyler yapma cix izledin mi videoyu aklın başına geldimi bizde herşey mevcut bi sahtekarlık yapmayız sizler gibi

mctwist

Üye
    Konu Sahibi
Kantik aga sana katılıorum bu insanlar böyle önce sömürür sonra tanımaz lar ne olduklarını unuturlar ilerlemek için başkalarının emeklerini yok sayıp çalarak biyere gelmeye çalışırlar

sizemi yalvarıyodu haha ben hala istediğim videoyu izleyemedim arkadaşlar kesin ona yapmamışsındır

evet merak edene canlı performans herzaman msn açık gelsin canlı performans yapalım kantik aga her muzisyen gibi her melodiyi hemen hemen çıkarta biliyor ve Emre de bulunan vst ler ve daha fazla vst mevcut

djkantik

Üye
01:57 inci dakikadan sonrasını izle kamil öyle hayallere dalmışınız ki kendinizi uçurmuş burnunuzun ucunu görmüyonuz izle 01:57 inci dk dan sonrasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...