Diziyi kaldırmışlar

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Diziyi kaldırmışlar
NBC Revolution ve başka 2 diziyi yayından kaldırmış. Haftaya zaten sezon finali olacaktı gitti güzelim dizi

ogzhnoTr

Üye
Ya onu bunu bırak ellisın oldu ya.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

Bitmesin bu dizi ya çok alıştım izlemeye 2x21 çok heyecanlı bittiDizi öyle final yaptı ki 3. sezonda izleme rekorları kırabilirdi. NBC varya...

Tepkiler: Dede

Invoke

Üye
revolution bitti mi la zaten boka sarmıştı dizi. pek iyi gitmiyordu ama izliyordum yine de.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sezon finalini izledin mi ? 3. Sezon rekor kırardı lan. Nbc parasını kaybetmeyi göze alamamış.

Invoke

Üye
Sezon finalini izledin mi ? 3. Sezon rekor kırardı lan. Nbc parasını kaybetmeyi göze alamamış.

Şuan indiriyorum, son bölümü izlemedim. son bir kaç bölüm iyiydi aynen ama 2.sezon çok sıkmıştı. sürekli aynı olaylar dönüyordu.monroe'yu çok seviyodum ya, imparatorluğunu tekrar kuraydı keske. kuramadan bitti mi şimdi?.. :/

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Şuan indiriyorum, son bölümü izlemedim. son bir kaç bölüm iyiydi aynen ama 2.sezon çok sıkmıştı. sürekli aynı olaylar dönüyordu.
1. Sezonu biraz daha atraksiyon dolu yapsalardı kesin 4. Sezona kadar giderdi bu dizi. Yabancılar eleştiriyor mu bilmem( Amerika olaylarını) ama senaryosu iyiydi bana göre.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet kuramadı, Miles yüzünden oldu sayılır. İzle anlarsın

Invoke

Üye
spoilere bastım lan yanlışlıkla okumadan kapattım geri.

neyse izleyeyim ben son bölümü.

Tepkiler: 0MG90

Invoke

Üye
gidiyom buralardan...

ishak388

Üye
galiba zatüre oldum ölüyorum neyse önyargı için özür dilerim