5072e Üye iyi akşamlar programı yükledim yalnız telefon menüsünde aşağı inince menü ters dönüyo uygulamayıda bulamıyorum menüde cep nokıa 500
iyi akşamlar programı yükledim yalnız telefon menüsünde aşağı inince menü ters dönüyo uygulamayıda bulamıyorum menüde cep nokıa 500
musluu Üye 5072e' Alıntı: iyi akşamlar programı yükledim yalnız telefon menüsünde aşağı inince menü ters dönüyo uygulamayıda bulamıyorum menüde cep nokıa 500 Genişletmek için tıkla ... aynen bendede böyle oldu ve uygulamanın iconuda yok nasıl sileceğimi bilen varmı?
5072e' Alıntı: iyi akşamlar programı yükledim yalnız telefon menüsünde aşağı inince menü ters dönüyo uygulamayıda bulamıyorum menüde cep nokıa 500 Genişletmek için tıkla ... aynen bendede böyle oldu ve uygulamanın iconuda yok nasıl sileceğimi bilen varmı?
nebi k Üye ben denedim telefon aptallaştı menü ters oldu hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi yani program çöp beyler
ben denedim telefon aptallaştı menü ters oldu hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi yani program çöp beyler
elllf Üye paylaşım için teşekkürler. e-7 de kulanılamıyor. telefonda bir anormallik yapıyor. menu kullanılamaz oluyor. ayrıca telefonun diger hizmetlerinden yararlanamıyorsunuz. tavsiye etmiyorum.
paylaşım için teşekkürler. e-7 de kulanılamıyor. telefonda bir anormallik yapıyor. menu kullanılamaz oluyor. ayrıca telefonun diger hizmetlerinden yararlanamıyorsunuz. tavsiye etmiyorum.