DivX Player v0.94 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Kardeşim, bu program için sertifika hatası veriyor..
Ne yapmalıyım acaba

Konu Sahibi
Kardeşim, bu program için sertifika hatası veriyor..
Ne yapmalıyım acaba

(Profildeki telefon ise) Sertifikanız mevcut ise imzalayıp yüklemeyi deneyin sonuç olumsuz olur ise Tıklayın! (Link son versiyonlar için, eğer düşük versiyon yüklü ise HelloOX ile hack yapılabilir.)

capadent

Üye
eskisini kaldırdım bunu yükledim.kullanım süresi bitmiş uyarısı veriyor ve açılmıyor.yorumlara dikkat edersen bir kişi bile açıldı kullanıyorum demiyor.herhangi birinin bunu kullanabildiğini zannetmiyorum.ben de yükleniyor ama açılmıyor.telefonum n 82 hackli.çözümün var mı?

Konu Sahibi
anında çözüm evet sorun yok

Sanırım yorumları tam olarak iyi okumamışsın, ufak bir hata yüzünden açılmıyordu ve düzenlendi, kullanım süresi hakkında yapabileceğim birşey yok, daha önceden yüklü olan sürümün dosyaları sistemde kalıntı olarak kaldığı için açılmıyor, daha önceki yüklenmemiş yeni sistemlerde kullanılabilir.

capadent

Üye
peki tamam ilgilendiğin için teşekkürler.ama benim sorunumu yaşayanlar var.bunun bir çözümü yok mudur.bununla ilgilenirsen memnun olurum.şimdiden sağol.

bild

Üye
emeğine sağlık

jeki01

Üye
yükledim çalışıyor.
emeğine sağlık.

Sertifika hatası veriyor kendim singned yapmak istiyorum genialSis le SIS/SISX dosyaşarını imzalarken hata oluştu.Bazi gerekli dosyalar bulunamadı uyarısı alıyorum.

sertifika falan tamam da dokunmatik ekranlara uyumlu değlmi bu neden çalışmıyor? Hiç birşey seçemiyrum

arkadaşlar ben teni üyeyim vede siteye upload nereden yapılıyo yardın ederseniz sevinirim ayrıca paylaşım için tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

bu arada benim tel de sertifika hatası verdi

Hay Allahım ya. Dokunuyom işlemiyo. Silecem bunuda ha