Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi jumpereğli' Alıntı: nasıl indireceğiz bu programı bltürlü linkleri bulamadım Genişletmek için tıkla ... DivX Mobile Player v1.00(609) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA.sis DivX Mobile Player v1.00(609) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned Türkçe - MaxiPDA.sis
jumpereğli' Alıntı: nasıl indireceğiz bu programı bltürlü linkleri bulamadım Genişletmek için tıkla ... DivX Mobile Player v1.00(609) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA.sis DivX Mobile Player v1.00(609) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned Türkçe - MaxiPDA.sis
ali.oren Üye hack li cihazlarda aciyo sanirim. Ama konu basliginda signed yaziyo yanlis yazmis olabilirmisin acaba!
hack li cihazlarda aciyo sanirim. Ama konu basliginda signed yaziyo yanlis yazmis olabilirmisin acaba!
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi ali.oren' Alıntı: hack li cihazlarda aciyo sanirim. Ama konu basliginda signed yaziyo yanlis yazmis olabilirmisin acaba! Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış gördünüz Unsigned yazıyor Signed değil.
ali.oren' Alıntı: hack li cihazlarda aciyo sanirim. Ama konu basliginda signed yaziyo yanlis yazmis olabilirmisin acaba! Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış gördünüz Unsigned yazıyor Signed değil.
geneluye Üye elinize sağlık çok gzl program ama kasıyor --------------- Ekleme --------------- tahamuz' Alıntı: ben filmn izlemek için indirdim ama film donarak ilerliyor n97 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yiğitsaraç' Alıntı: video bulunamadı diyor 5800 kullanıyorum acaba sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... her videotu göstermio telin açamadığı video gösterio bir de listeyi güncelle demen lazım bunları yapmadıysan gözükmüyor (bende de öyleydi)
elinize sağlık çok gzl program ama kasıyor --------------- Ekleme --------------- tahamuz' Alıntı: ben filmn izlemek için indirdim ama film donarak ilerliyor n97 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yiğitsaraç' Alıntı: video bulunamadı diyor 5800 kullanıyorum acaba sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... her videotu göstermio telin açamadığı video gösterio bir de listeyi güncelle demen lazım bunları yapmadıysan gözükmüyor (bende de öyleydi)
sek00 Üye kardeş tam olarak divx oynatıo dğl mi blgisyrdakini mi öyle filmleri nsl oynatcz tlde ya anlamadm bn
kraanrahan Üye tesekkurler hocam.avi leri bıraz duraklatarak olsada oynatıyor.800 mb dosyayı sorunsuz acıyor.